Mimaki’den Baskıya Değer Katan Yeni Ürünler

Endüstriyel reklam, pano ve tekstil dijital baskıları konusunda gelişmiş çözümler üreten Mimaki, baskı teknolojileri alanındaki yeni ürünlerini kullanıcıların beğenisine sundu.

  06 Mayıs 2016 09:00 Cuma
Mimaki’den Baskıya Değer Katan Yeni Ürünler

Baskı teknolojilerinin güçlü isimlerinden Mimaki, son olarak yer aldığı Amsterdam’da gerçekleştirilen FESPA Dijital Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi. Mimaki’nin Türkiye distribütörü Pimms de fuar boyunca markaya partner desteği sağladı. Mimaki Türkiye Distribitörü Pimms Group Genel Müdürü Selçuk Aygüler, sunulan yeni çözümler hakkında şu bilgileri verdi; “FESPA Fuarı’nda Mimaki TS300p-1800 geniş format yazıcı ile geçen yıl başlatılan giyim ve tekstil uygulamaları için süblimasyon boyaları ve inkjet makinaları sergilendi. Tekstil üretim olanaklarını genişletmek için inkjet yazıcıların çok yönlülüğünü arttıracak yeni açık siyah, neon sarı ve floresan pembe mürekkepleri ziyaretçilere tanıtıldı. Bu SB410 süblimasyon spot renklerin moda, spor giyim ve deniz giyim sektörüne yeni gerçek değerler katacağına inanıyoruz. TS300P-1800’de yapılan testlerde floresan boyalar açık siyah mürekkep ile birleşerek daha göz alıcı muhteşem desenler ortaya çıkardı. Fuarda ayrıca süper geniş formatlı TS500P-3200 modeli 3.2 metre saatte 180 metrekare baskı yapabilen tekstil sektörünün vazgeçilmezi olacak yeni modelini de tanıttı.”

Geçen yıl lansmanını Türkiye’de yaptıkları SIJ 320 UV modelinin 6 renk+ beyaz opsiyonlu olan UJV55-320 modelinin de fuarda sergilendiğini belirten Aygüler, mevcut tüm ürün portföyünün ve yeni ürünlerinin sektöre ve ziyaretçilere ilham verdiğinin altını çizerek “Standımıza gelen ziyaretçiler gelecekte işlerini daha karlı hale getirecek birkaç yeni fikirle fuardan ayrıldıklarına inanıyoruz.” dedi. 

“TS500P-3200 Ev Tekstil Sektörünün Vazgeçilmezi Olacak”

Mimaki TS500P-3200 ile ilgili değerlendirmelerini paylaşan Pimms Grup Pazarlama Müdürü İskender Karaduman ise Mimaki olarak tekstil baskı pazarında lider konumda olduklarını ifade ederek, yeni modellerle birlikte bu pozisyonun güçlenerek devam edeceğini belirtti. TS500P-3200 süper geniş formatlı 3.2 metre saatte 180 metrekare hızla baskı yapabilen yazıcının, özellikle ev tekstilleri sektöründe vazgeçilmezi olacağına inandıklarını kaydeden Karaduman, TS300p-1800 modelinin ise yenilikçi hızlı elektronik kontrolleri ve Ergosoft yazılımı ile ayrıcalıklı bir yazıcı olarak sektörde iddialı olduğunu söyledi.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.