Kendi Kendini Temizleyen Atlas Halılar, Görücüye Çıkıyor

Türkiye’nin en köklü halı markalarından biri olan Atlas Halı’nın; dünyada bir ilk olan, ışık etkisiyle kendi kendini temizleyen nano halıları, “Domotex Hannover 2016” fuarında görücüye çıkarıyor

  18 Ocak 2016 08:00 Pazartesi
Kendi Kendini Temizleyen Atlas Halılar, Görücüye Çıkıyor

Dünyada ilk kez geliştirilen ışık etkisiyle kendi kendini temizleyen nano halı buluşuna imza atan Atlas Halı, Almanya’nın Hannover şehrinde, Domotex Hannover 2016’da halılarını tanıtacak. 16 ile 19 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek fuarda buluşuyla ilgi odağı olmaya hazırlanan Atlas Halı, nano halı buluşunu tüm insanlığın kullanımına sunma hedefinde. Ürünlerini 17 ülkeye ihraç eden Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu; “Bir dünya buluşuna imza atarak ülkemize ve dünyaya armağan ettiğimiz nano halılarımız ile ülkemizi ‘Domotex Hannover 2016’da başarıyla temsil edecek olmaktan elbette mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Atlas Halı’nın Hedefi, Avrupa Pazarında Daha Fazla Güçlenmek!

Atlas Halı’nın nano halılarıyla dünya halı pazarında rekabete hazır olduklarını belirten Bebitoğlu, amaçlarının nano halıları yenilikçi ve akıllı bir ürün olarak pazarlamak olduğunu söyledi. Avrupa pazarında daha fazla güçlenmenin yakın gelecek vizyonlarını oluşturduğunu; Avrupa, Balkan ve Ortadoğu ülkelerinde, nano halılarını tüketiciyle buluşturduklarını söyleyen Bebitoğlu, başka bölgelerden gelen talepleri de değerlendirmeye aldıklarını aktardı.

Hiçbir Kimyasal Barındırmayan Nano Halı

AB normlarına uygun; doğal minerallerin kullanıldığı, hiçbir zararlı kimyasal barındırmayan Atlas nano halıların gelişmiş dokuma teknolojileri ile üretildiğini vurgulayan Dr. Meriç Bebitoğlu; “Nano özellikli halılarımızın tasarımlarıyla da dünya halı sektöründe tasarıma da yön veren marka olmayı hedefliyoruz.” dedi.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.