Karl Mayer’den Çevrimiçi Yedek Parça Mağazası

Bu sene yedek parçalar için çevrimiçi mağaza platformunu duyuran Karl Mayer, müşterilerine akıllı telefonlar üzerinden yedek parça tedarik imkanı sunuyor.

  22 Kasım 2018 00:00 Perşembe
Karl Mayer’den Çevrimiçi Yedek Parça Mağazası

Karl Mayer’in çevrimiçi yedek parça mağazası sürekli olarak iyileştiriliyor ve kullanıcılara akıllı telefonlar üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde yedek parça satın alma şansı sunuyor. Henüz sadece iğne üniteleri için yedek parça çözümlerini içeriyor fakat daha sonra diğer bileşenleri de içerecek şekilde bu mağaza genişletilecek.

Karl Mayer, böylece “Check Parts” adlı uygulamasını yedek parça tesisiyle birleştiriyor. Bu çevrimiçi süreç Çin’de daha gelişmiş özellikler sunuyor. Sipariş edilen ürünün AliPay ödeme platformu kullanılarak doğrudan ödemesi gerçekleştirilebiliyor.

Karl Mayer’den Asya için Genişletilmiş Özellikler

Karl Mayer Yedek Parça Dairesi Başkanı Axel Wintermeyer; “Modern ödeme yöntemleri söz konusu olduğunda Çin, bizden önde. Bu nedenle Çinli kullanıcılarımıza sürecimizi adapte ettik” diyerek ödeme yöntemi hakkında konuştu. “Web mağazamızdaki geri bildirimler, devam etmemiz ve sipariş sistemini genişletmemiz için yeterli motivasyon. Amacımız, çevrimiçi yedek parça temini için sınıfının en iyisi olmaktır, ”diye ekledi.

Uygulama Dil Desteği Genişletiliyor

Şirketin merkezindeki web mağazasının kullanılabilir dil sayısı şu an 12'ye çıkarıldı ve Korece, Çince, Vietnamca, Endonezyaca, Tayca, Portekizce, İtalyanca ve Fransızca da eklendi.

Bu yeni uygulama, şirketin müşterilerinin günlük operasyonları sırasında yedek parça siparişi vermesini hem sipariş hem de depolama çözümü açısından daha kolay hale getiriyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.