Karl Mayer, ITMA’dan Memnun Ayrıldı

Dünyanın önde gelen tekstil teknoloji üreticilerinden Karl Mayer, son uygulamalarını ITMA’da sergiledi.

  21 Aralık 2015 09:17 Pazartesi
Karl Mayer, ITMA’dan Memnun Ayrıldı

Tekstil sektörüne sunduğu çözgü örme ve hazırlama teknolojilerinin güçlü markası Karl Mayer, esneklik ve üretkenlik açısından yüksek verim sunan çözümlerini ITMA Milano’da tanıttı. Hindistan, Çin, İtalya ve Türkiye’den ağırlıklı olmak üzere 38 ülkeden gelen ziyaretçileri standında ağırlayan Karl Mayer, ITMA 2015’te düşük enerji opsiyonlu Low Energy Option (LEO) HKS 2-SE’i tanıttı.

Fuarda sergilediği makineler arasında yer alan EL kontrollü 242 inçlik çalışma eninde düşürme plakası ile donatılmış çok çubuklu raşel makinesi HKS 4-M-EL, PRO WARP® teknik tekstile yönelik Wefttronic® konseptine sahip yeni nesil HKS MSUS, MULTI-MATIC® MM, ergonomiye ağırlık verilerek yenilenen HKS 2-SE, modern dizaynı ile fuar sırasında büyük ilgi topladı. Ayrıca Karl Mayer, çözgü hazırlama sektörü için geliştirdiği özel uygulamalar için standart bir ekipmandan dokuma hazırlık makinesine dönüştürülebilen çözgü ve çözgü örnekleme makinesini de ITMA sırasında ziyaretçilerin ilgisine sundu.

Aynı zamanda fuarda, modüler temelli teknik müşteri hizmetlerini de tanıtan Karl Mayer,  müşterilerinin ihtiyaç duyduğu yedek parçalara en kısa yoldan erişmesini sağlayan yeni online alışveriş aplikasyonunun tanıtımını da gerçekleştirdi.

ITMA ile ilgili olarak Karl Mayer Çözgü Satış Müdür Yardımcı Oliver Mathews, fuarın kendileri açısından çok başarılı geçtiğini ifade ederek, gerçekleştirdikleri görüşmelerin ilerleyen zamanlar için çok umut vaat ettiğini söyledi.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.