James Heal Queen’s Ödülünü Aygenteks İle Paylaştı

İngiltere merkezli tekstil test teknolojileri üreticisi James Heal, İngiltere’nin en prestijli girişimcilik ödülü 2012 Queen’s Award’ı kazandı

  20 Mart 2013 23:24 Çarşamba
James Heal Queen’s Ödülünü Aygenteks İle Paylaştı

Tekstil test malzemeleri ve teknolojileri üreticisi James Heal, Ekim ayında2012 Queen’s Award ödülüne layık görüldü. Ödül töreninde bir konuşma yapan James Heal Genel Müdürü David Repper; “Son derece prestijli Queen’s Award ödülünü Uluslararası Ticarette Girişimcilik dalında kazanmaktan son derece mutluyuz. Bu ödül, James Heal için özveriyle çalışan 100’den fazla nitelikli ve yetenekli insana aittir. Bu ödül, geride bıraktığımız 140 yılda uluslararası alanda elde ettiğimiz gücü onaylıyor. Başta çalışanlarımız, ajanslar, mümessillerimiz, tedarikçilerimiz ve ortaklarımız olmak üzere bütün çalışanlara tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 

Uluslararası Ticaret dalında Queer’s ödüle ulaşan James Heal, aldığı bu ödülü, tüm çalışanları, tedarikçileri ve dünya çapında en iyi performans sergileyen 10 mümessili ile bir törende kutladı. Aygenteks’in de içinde bulunduğu en iyi 10 mümessilin onurlandırıldığı davet yoğun ilgi gördü. Firma bu ödüle, son 3 yılda hem sosyal sorumluluk alanında hem de yurtdışı ticari başarısı ile layık görüldü

 

1872 yılında kurulan İngiltere merkezli James Heal, İngiliz tekstil endüstrisinin merkezlerinden kabul edilen Halifax şehrinde, eski bir tekstil imalathanesinde test malzemeleri üreterek sektöre girdi. 20. Yüzyılın başında büyüme yolunda önemli adımlar atan firma, yüzlerce kişilik istihdamı ve gelişmiş yüksek kaliteli üretimi ile uluslararası bir markaya dönüştü. Günümüzde ürettiği test cihazları dünyanın her yerinde kullanılan ve kalitesine güvenilen bir marka olan James Heal, birçok ülkede mümessilleri ile faaliyetlerini sürdürüyor.

 

Günümüze kadar birçok kez ödül alan James Heal firmasının Türkiye mümessili olan Aygenteks 1973 yılında kuruldu. 1990 yılında ikinci jenerasyon yöneticilerle kabuk değiştiren firma, tekstil başta olmak üzere, ambalaj, plastik, kağıt, gıda, otomotiv gibi çeşitli sektörlerdeki laboratuvarlara kalite kontrol test cihazları hizmetine odaklandı.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.