Mimaki Europe Yeni Genel Müdür Atamasını Duyurdu

Mürekkep püskürtmeli baskılı yazıcılar ve kesme teknolojilerinin lider üreticisi Mimaki Europe, Takao Terashima'nın yeni Genel Müdür olarak atandığını duyurdu.

  06 Şubat 2024 08:53 Salı
Mimaki Europe Yeni Genel Müdür Atamasını Duyurdu

Kariyerine 1997 yılında Mimaki'de Ar-GE Departmanı'nın bir parçası olarak başlayan Terashima, kapsamlı uzmanlığını geçtiğimiz 26 yılda Mimaki'nin teknoloji portföyü ve yakın pazarında görev alarak geliştirdi. Şirkette görev yaptığı süre boyunca şirket genelinde çeşitli kıdemli rollerde görev aldı. Bu yeni görevinden önce, ilk olarak 2017 yılında başladığı Asya Okyanusya İş Birimi Kıdemli Genel Müdürü pozisyonunda görev aldı. Bundan önce, Nisan-Ekim 2017 arasında altı ay Kalite Yönetimi Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Terashima'nın kariyer yolu onu Mimaki'nin Japonya'daki genel merkezinin ötesinde, Mimaki şubelerindeki pozisyonlarda çalışmaya yönlendirdi. 2013-2017 yılları arasında Mimaki Singapur'da Genel Müdür olarak dört yıl görev yaptı ve ayrıca kariyerinin başlarında Mimaki ABD'de teknik destek ekibinin bir parçası olarak çalıştı.

Mimaki Europe’un Genel Müdürü olarak Takahiro Hiraki'nin yerini alan Terashima, bu yeni görevine endüstri uzmanlığını, analitik düşünmeyi, iş ve ekip oluşturma becerilerinin yanı sıra kapsamlı şirket bilgi birikimini de getirecek.

Bu son atamadan heyecan duyan Terashima şu yorumu yaptı; "Şube için dönüm noktası olan bu yılda Mimaki Europe’un Genel Müdürü rolünü üstlenmekten büyük mutluluk duyuyorum. Avrupa genel merkezinin 20’nci yıl dönümünü kutlarken, ekibin süregelen sıkı çalışması ve çabası sayesinde geçtiğimiz yirmi yıla gururla bakabiliyoruz.

Geleceğe baktığımızda, yenilikçilik, iş birliği ve sürdürülebilirlik ilkelerimizin bizi müşterilerimize mükemmellik sağlamaya itmeye devam etmesi için teşvik etmesi çok önemlidir. 25 yılı aşkın süredir bu şirketin ve baskı endüstrisinin bir parçası olarak Mimaki'yi gelecek 20 yıllık başarıya taşımaya kararlıyım.”

Mimaki ürün ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu adresi ziyaret edin:

www.mimakieurope.com

Mimaki Hakkında

Mimaki, tabela/grafik, endüstriyel ve tekstil/giyim pazarlarına yönelik geniş formatlı mürekkep püskürtmeli baskılı yazıcılar ve kesme makinelerinin lider üreticisidir. Mimaki her grup için eksiksiz bir ürün yelpazesi geliştiriyor; donanım, yazılım ve mürekkepler ve kesme bıçakları gibi ilgili sarf malzemeleri. Mimaki, sulu, lateks, solvent ve UV ile kürlenebilen mürekkep püskürtme teknolojisine dayanan yenilikçi, yüksek kaliteli ve yüksek güvenilirliğe sahip ürünler sunma konusunda öne çıkıyor. Mimaki, pazardaki geniş uygulama yelpazesini karşılamak için gelişmiş talep eksenli dijital baskı çözümlerinin geliştirilmesini sürdürüyor. Mimaki Engineering Co. Ltd., (Başkan: Kazuaki Ikeda) Nagano (Japonya), Tokyo Menkul Kıymetler Borsası, Inc.'de listelenmiştir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.