Groz-Beckert’ten Hindistan’da Dokuma Atağı

Groz-Beckert, Hindistan’ın önemli dokuma merkezlerinden Ichalkaranji’de düzenlediği müşteri etkinliğinde yeni tarak portföyünü sektöre tanıttı

  10 Nisan 2026 06:58 Cuma
Groz-Beckert’ten Hindistan’da Dokuma Atağı

Yaklaşık 100 dokuma üreticisi ve sektör temsilcisinin katıldığı organizasyonda, küresel dokuma trendleri ve yeni ürün çözümleri ele alındı.Şirket, etkinlikte Ichalkaranji’nin Hindistan’daki stratejik önemine dikkat çekerken, 2022 yılında açılan dokuma showroom’una da atıfta bulundu. Yeni portföy lansmanı, yerel üreticilerle iş birliklerini derinleştirme ve çözümleri sahaya daha yakın konumlandırma adımı olarak değerlendirildi.

Küresel uzmanlık sahaya taşındı

Groz-Beckert’in uluslararası dokuma ekibinden uzmanların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, teknolojik gelişmeler ve uygulama alanlarına ilişkin detaylı paylaşımlar yapıldı. Katılımcılar, özellikle performans, dayanıklılık ve kullanım avantajları konusunda uzmanlarla birebir görüşme imkânı buldu. Tanıtılan tarak portföyüyle birlikte şirket, dokuma alanındaki ürün gamını genişleterek daha bütüncül çözümler sunmayı hedefliyor. Etkinlik boyunca gerçekleştirilen sunumlar ve soru-cevap oturumları, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.Yüksek katılım ve etkileşimli oturumlar, Hindistan dokuma sektörünün verimlilik ve kaliteyi artırmaya yönelik yeni teknolojilere olan ilgisini ortaya koydu.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.