Giyilebilir Elektronik Tekstiller Webinar'ı

“Giyilebilir Elektronik Tekstiller” 12 Temmuz Pazartesi 13:30 (BST) Manchester Metropolitan Üniversitesi'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

  06 Temmuz 2021 13:21 Salı
Giyilebilir Elektronik Tekstiller Webinar'ı

Giyilebilir Elektronik Tekstiller (Cilt 51, no 4), Manchester Metropolitan Üniversitesi'ndeki Sanat ve Beşeri Bilimler (Manchester Moda Enstitüsü) ve Bilim ve Mühendislik (Bilgisayar Bilimi) fakülteleri arasında bir işbirliğiydi. Amaç, elektroniğin tekstil tabanlı giyim ürünlerine uyumu alanındaki mevcut 'oyunun durumu' hakkında genel bir bakış sunmaktı. Monografi, kullanıcının konforundan, estetiğinden veya performansından ödün vermeden, ürün yapısına göze çarpmayan bir şekilde dahil edilen gerekli elektrikli bileşenlere sahip "bilgi toplama" veya "etkileşimli / akıllı" giysiler için vizyonu tanır.

Akıllı giysiler, iletken tekstil tekstil bazlı aktüatörler ve sensörlerdeki gelişmeler, bu tür yenilikler için güç kaynağı ve enerji depolama konuları ile birlikte gözden geçiriliyor. 'Elektronik' giysiler ile nesnelerin interneti (IoT) arasındaki bağlantı tartışılıyor, ancak bu tür gelişmelerin çok erken bir aşamada olduğu sonucuna varılıyor. Ek olarak, mevcut ticari ürünlerin eleştirel bir incelemesi ile hazır giyim ürünü geliştirmenin ana hususları vurgulanmakta ve kitlesel pazar için elektronik ve tekstil tabanlı giysilerin gerçek bir birleşiminin gerçekleştirilebilmesi için hala gidilmesi gereken bir yol olduğunu göstermektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.