Future Digital’den Saatte 550m² Baskı Hızı

Future Digital, Türk mühendislerin çalışmaları ile ürettiği Kyocera baskı kafalı Future GT makinesini tanıttı. Makine saatte 550m² baskı hızı ile dikkat çekti.

  02 Mayıs 2018 01:00 Çarşamba
Future Digital’den Saatte 550m² Baskı Hızı

Sektörde birçok önemli firmanın temsilciliğini yapan Future Digital, büyüyen dijital baskı alanının ve pazarın ihtiyaçlarını analiz ederek 2014 yılında kendi markasıyla dijital baskı makinesi üretimine başladı. Kısa sürede segmentinde önemli bir yer edinen ve tüm projesi kendisine ait olan GT modeli ile öne çıkan Future Digital, ayrıca FutureCarta ve Future Monster modelleri ile de farklı ihtiyaçlara cevap veren dijital baskı makinelerini üretiyor. Ar-Ge Merkezi olarak da faaliyet gösteren Bursa’daki fabrikalarında tamamen Türk mühendislerin geliştirdiği yazılımlar ve projeler hayata geçiriliyor.

‘Dünya Markası Olmayı Hedefliyoruz’

Son olarak firma, saatte 550m² baskı hızında çalışan yeni ürünü Kyocera baskı kafalı Future GT makinesini tanıttı. Makine, firmanın ihracata yönelerek dünya markası olma yolunda en önemli kozu olacak. Future Digital Genel Müdürü Selçuk Hazineci, “İhracatta büyüyerek dünya markası olmayı hedefliyoruz. Artık bir Türk firmasının da dijital baskı sektöründe başarılı ve verimli bir makine yapabileceğini dünyaya ispat etmek istiyoruz.” diye konuştu. Future Carta ve Future GT’yi Türkiye pazarının yanı sıra yurt dışına da tanıtmak istediklerini belirten Hazineci, “Future Digital’in arka planda çok güçlü bir Ar-Ge ve Ur-Ge’si var. Dijital baskı alanında tekstil dışı birçok fuarı da yakından takip ediyoruz. Amacımız tekstil dijital baskıdaki başarımızı HPL, suni deri, mobilya gibi tekstil dışı alanlara taşımak.” ifadelerini kullandı.

‘Türk Tekstil Dijital Baskı Pazarı Hızla Gelişiyor’

Tekstilde dijital baskı sektörü hakkında konuşan Future Digital Teknik Servis Müdürü Erdem Canik ise, “Türk tekstil dijital baskı pazarı belki de dünyadaki dijital baskı pazarları arasında en dinamik, en hızlı ve dolayısıyla da en hızla gelişenidir. Bu nedenle daha kaliteli, hızlı, verimli ve ekonomik üretimi çok güçlü bir şekilde talep etmektedir. Mümessilliğini yapmış olduğumuz firmalarda ve diğerlerinde bu talebi karşılayacak ürünleri bulamadık. Böylece kendi makinemizi, bilgi ve tecrübemizin verdiği güvenle üretmeye karar verdik.” dedi. Canik, aldıkları iyi sonuçlar sayesinde kısa zamanda çok yol aldıklarını söyledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.