EFI Reggiani, Yeni ecoTERRA Çözümü ile Çevre Dostu Yeniliğe Liderlik Ediyor

Tekstil şirketleri, çığır açan yeni EFI™ Reggiani tekstil çözümleri ile genişletilmiş baskı fırsatlarından tam anlamıyla yararlanabilecek.

  28 Eylül 2022 08:42 Çarşamba
EFI Reggiani, Yeni ecoTERRA Çözümü ile Çevre Dostu Yeniliğe Liderlik Ediyor

EFI Reggiani ecoTERRA, müşterilere belirgin bir rekabet avantajı sağlayan, daha sürdürülebilir doğrudan kumaşa baskı için enerji ve su tüketimini önemli ölçüde azaltan yeni bir çözüm. Şu anda EFI Reggiani'nin bir parçası olan Inèdit, dijital endüstriyel tekstil baskısı için raster görüntü işlemcilerinin (RIP'ler) ve ilgili yazılımların öncü geliştiricilerinden biridir. Inèdit çözümleri, tekstil profili oluşturma, kalibrasyon, tasarım entegrasyonu ve çok daha fazlası için kanıtlanmış, son derece gelişmiş iş akışı çözümlerini içerir.

Pigment Baskı Çözümü

EFI Reggiani Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Adele, “İstanbul Fuarında ziyaretçilerimize Inèdit ile yeni iş akışı yeterliliklerimizi ve çevre dostu doğrudan kumaşa baskı için bir ecoTERRA pigment baskı çözümünün önemli bir ürün önizlemesini vitrine taşımaktan gerçekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi Genoni ve ekledi, “Bu, yenilikte çevre dostu, daha kısalan ve daha verimli süreçlere uzun soluklu ve derin bağlılığımızın başka bir kanıtıdır.’’

Etkinlik sırasında, EFI Reggiani temsilcileri ayrıca ektekiler de dahil olmak üzere en son dijital yenilikleri katılımcılarla müzakere ediyor:

• EFI Reggiani HYPER baskılı yazıcısı, dakikada 20 lineer metreye kadar zirve hızda baskı yapan ve onu piyasadaki en hızlı tekstil tarayıcılı baskılı yazıcı yapan bir tarayıcılı yazıcı

• EFI Reggiani BOLT, artırılmış çalışma süresi ve dayanıklılığı sayesinde çağ atlatan teknoloji tek geçişli mürekkep püskürtmeli baskılı yazıcısı, dakikada 90 metreye varan yüksek performans, benzersiz baskı uyumluluğu, doğruluğu ve ayrıca sıradışı baskı kafası ömrü ve minimum bakım gereksinimi

• Düşük tüketim, yüksek yıkama verimliliği ve büyük esneklik için en yüksek performanslı teknolojiyi kullanan süreksiz halat yıkama hattı Mezzera Concord

• EFI Reggiani AQUA ve EFI Reggiani Diamond reaktif, IRIS boya-süblimasyon, ARIA doğrudan akışkanlı, FUOCO asit, GEA ve TERRA pigment baskı mürekkepleri de dahil olmak üzere, endüstrinin en geniş çeşitlilikte üst düzey, üstün kaliteli tekstil baskı mürekkeplerinin sıralı sunumu.

Sürdürülebilir Doğrudan Kumaşa Baskıda Beni Bir Seviye

EFI Reggiani ecoTERRA, ön ve son uygulama için herhangi bir ek ekipman gerektirmeyen, su bazlı pigment tekstil baskı için hepsi bir arada bir çözümdür. Kullanıcılar, ecoTERRA'nın mükemmel ıslak ve kuru haslık, ayrıntılarda dikkat çekici keskinlik ve olağanüstü yüksek dayanıklılık sağlama yeteneğinden yararlanırken aynı zamanda daha azalan bakım maliyetleriyle daha uzun yazıcı kafası ömrü sağlar.

Yeni ecoTERRA mürekkep serisi, genişletilmiş bir renk gamı için camgöbeği, macenta, sarı, siyah, mavi, kırmızı ve yeşil olmak üzere 7 renge sahiptir. EFI Reggiani ecoTERRA için geliştirilmiş polimerizasyon ve finisaj ünitesi, kumaşa daha yumuşak bir dokunuş hissi vererek, en talepkar tekstil endüstrisi gereksinimleriyle uyumlu performans sağlar.

Olağanüstü baskı kalitesi, dikkat çekici derecede yüksek hızlar

EFI Reggiani, EFI Reggiani HYPER çok geçişli baskılı yazıcısı ve EFI Reggiani BOLT tek geçişli baskılı yazıcısı da dahil olmak üzere tekstil alanındaki en yüksek hacimli talebe cevap veren baskılı yazıcılarla tekstilin dijitale ve sürdürülebilirliğe dönüşümünü ilerletmeye devam ediyor.

1,8 metre, 2,4 metre veya 3,4 metre genişliğinde model seçenekleriyle HYPER modeli, benzersiz üretkenlik ile olağanüstü baskı kalitesi sunan, piyasadaki en hızlı taramalı baskılı tekstil yazıcısıdır. Nozul plakasına kadar tekrar eden sirkülasyonla 72 yazıcı kafası ile çalışan bu makine, 1,5 metre genişliğinde bir sarıcı üzerinde dakikada 13 lineer metreye varan hızlarda üretim kalitesinde iki geçiş yazdırabilir. HYPER'in en geniş versiyonunda, kullanıcılar paralel olarak bir çift 1,5 metre genişliğinde sarıcıları yazdırabilir ve bu, bazı tek geçişli baskılı yazıcılarla karşılaştırılabilir bir hız olan dakikada 20 metreye kadar üretebilir.

EFI Reggiani BOLT, 600x600 nokta/inç (dpi) çözünürlükte dakikada 90 metreye varan hızlarla endüstrideki en hızlı dijital baskılı yazıcıdır. 5 ila 30 pikolitre arasındaki damla boyutlarında üst düzey gri tonlamalı görüntüleme özelliğine sahiptir ve ayrıca en üstün kaliteli 600x4.800 maksimum dpi çözünürlükte baskı sağlayarak müşterilerin tüm çeşitlilikte tasarım ihtiyaçlarına cevap verir. Katı renkler üzerinde daha yumuşak gradyanlar ve daha fazla uyumluluk sağlarken artefaktları en aza indiren yeni özelliklere sahiptir.

EFI Reggiani portföyündeki Mezzera Concord çözümü, dokuma ve örme kumaşları uygularken su kullanımını ve atığı azaltmak için idealdir. Kumaşları halat formunda yıkamak için Mezzera'nın orijinal üstün akışkanlı taşıma sistemi yeniliklerinden yararlanan Concord, düşük tüketim, yüksek yıkama verimliliği ve büyük esnekliğe sahip kompakt bir makinedir. Yapay suni ve sentetik elyafların ön uygulaması için, kumaşların merserize veya kostifikasyon sonrası nötralize uygulaması için, kumaşların gevşetici uygulamasın için, Lycra® kumaşların uygulaması için ve diğer kullanımlar için idealdir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.