EFI Reggiani, Yeni Baskı Makinesi Bolt’u Duyurdu

EFI Reggiani, yeni yüksek kapasiteli baskı makinesi Bolt’u, İtalya’nın Bergamo şehrinde bulunan tesisinde, müşteriler ve basın eşliğinde duyurdu.

  26 Aralık 2018 00:00 Çarşamba
EFI Reggiani, Yeni Baskı Makinesi Bolt’u Duyurdu

EFI Reggiani İtalya’nın Bergamo şehrinde bulunan tesisinde yepyeni, tek geçişli baskı makinesini tanıtmak amacıyla herkese açık bir etkinlik düzenledi. EFI Reggiani’nin düzenlediği, küresel tekstil imkânları çerçevesinde yaklaşık 300 müşteri ve gazetecinin de yeni BOLT baskı makinesini görmek için orada bulunduğu etkinlik,  büyük bir ilgi uyandırdı. İleri teknolojili, ultra yüksek hızlı dijital tek geçişli baskı cihazı; kullanıcılara sunduğu uzun çalışma süresi, yüksek performans, üstün baskı istikrarı, uzun baskı kafası ömrü ve minimum bakım gereksinimiyle, tekstil baskı pazarında devrim yaratabilecek potansiyele sahip.

EFI Reggiani Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Adele Genoni; “Yeni tek geçişli baskı makinemizin yenilikçi atılımı, Reggiani'nin dijital tekstil baskısındaki  inovasyon hızından, 70 yıllık tarihinden ve yüksek hacimli analog döner baskı hakkındaki özel bilgilerimizden geliyor. EFI’de çalışanlarının, tek geçiş teknolojisiyle dünya çapında kanıtlanmış olduğu gibi, EFI Reggiani'nin müşterilerin ihtiyaçlarını dinleme ve bu sorunlara eğilmeye olan bağlılığı, en yeni baskı teknolojimizle inanılmaz sonuçlar elde etmemize olanak sağlamıştır. EFI Reggiani BOLT, dijital tekstil segmentinde tek geçişli baskı kurallarını yeniden yazıyor, müşteriler için yüksek bir yatırım getirisi ile üstün verim ve kalite sunuyor. Bu teknolojiyi müşterilerimize sunmaktan ve müşterilerimizin işlerinin bu sayede başarılı bir şekilde gelişmekte olduğunu görmekten heyecan duyuyoruz." diye konuştu.

Yepyeni Baskı Başlığı Teknolojisi

BOLT yenilikçi, az bakım gerektiren, hızlı açılan,  baskı başlığı daha iyi, daha düzenli baskı ve üstün çalışma süresi sunuyor. Yepyeni baskı başlığı ve yüksek performanslı mürekkep değişim sistemi sayesinde BOLT baskı makinesi, dakikada 90 metreye varan ve 600x600 dpi çözünürlükte baskı yapabiliyor.

Sürdürülebilir Yüksek Performanslı Çözümler

Azaltılmış aksaklık süresi ve son teknoloji kapasitesiyle, EFI Reggiani BOLT yüksek kaliteli, ekolojik olarak sürdürülebilir dijital tekstil baskı gereksinimlerini, kıyafet, dekorasyon ve diğer pazarlarda karşılıyor. İsteğe bağlı olarak benzersiz, yüksek hızlı işleme kabiliyetleri sunan EFI Fiery® dijital ön uç (DFE) baskı sunucusu ile eşleştirilen BOLT yazıcı, 7/24 çalışma süresince metre başına maliyeti düşüren ve yüksek hacimli iş akışı sağlayan; sürekli üretkenlik için tasarlanmış sağlam, endüstriyel bir platformdur. Baskı makinesinin yeni özellikleri; iyileştirilmiş bakım özellikleri, genişletilmiş renk yelpazesiyle üstün kalite ve etkili EFI Fiery teknolojisini de içeriyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.