EFI Reggiani TERRA Silver, Fespa Global Print Expo 2021’de

EFI™ Reggiani TERRA Silver tekstil baskı makinesi, Ekim tarihlerinde RAI Amsterdam'da Fespa Global Print Expo 2021 fuarında vitrine çıkardı.

  06 Aralık 2021 08:37 Pazartesi
EFI Reggiani TERRA Silver, Fespa Global Print Expo 2021’de

EFI Reggiani TERRA Silver, buharlama veya yıkama işlemine gerek olmadan yüksek kaliteyle ve yüksek sürdürülebilirlik seviyelerinde doğrudan tekstil baskı süreçleri için benzersiz TERRA pigment mürekkebini kullanır.

EFI Reggiani Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Adele Genoni konuya ilişkin şunları paylaştı, ‘Etkinlik, salgın sonrası yeniden takvime alınan ticari fuarların ilklerinden biri ve müşterilerle yeniden yüz yüze bir araya geleceğimiz ve daha az su ve enerji kullanımının yanında daha hızlı süreçlerde hizmet veren üstün baskı teknolojilerini yenilikçi bir teklifle müşterilerimize ulaştırma şansına sahip olacağımız için büyük heyecan duyuyoruz’’ dedi ve ekledi, ‘’Bu gelişmiş EFI Reggiani TERRA Silver çözümünü Fespa'da temsil edilen birçok baskı hizmet sağlayıcısına ulaştırırken aynı zamanda onlara endüstriyel baskı segmentinde kısa, akıllı ve çevre dostu üretim süreçleriyle yer almaları için ideal bir seçenek sunuyoruz.’’

Üstün Özelliklere Sahib Yazıcı

Yeni versiyon TERRA Silver baskılı yazıcı, EFI'nin komple TERRA pigment mürekkep yazıcı sıralı çözümlerinin bir parçasıdır. Sekiz çift-kanallı baskılı yazıcı kafası ile saatte 190 m2'ye kadar baskı yapabilen 180 cm genişliğinde bir yazıcıdır. Yazıcının ana özellikleri şunlardır:

Üstün güvenilirlik ve minimum bakım gereksinimine sahip yeni boya sirkülasyon mürekkep sistemi

• Tasarım kapabilitesi açısından maksimum esneklik sağlamak için çeşitli baskı modları

• Görsele ilişkin ön-hesaplama işinde harcanan zamanı elimine eden yeni, gerçek zamanlı görsel işleme

• Kullanıcı dostu, sezgisel bir arayüz

• Baskılı tekstil süreçlerinden geçen daha verimli bir polimerizasyon süreci, yazıcının yerleşik kurutucusundan geçer.

Fespa 1-G71 standında katılımcılar, EFI Reggiani TERRA Silver'ın örme ve dokuma kumaşlar üzerine sorunsuz ve hassas bir şekilde baskı yaptığını görebilirler. Yazıcının kalitesi, yüksek-uyumluluk baskı modlarında kendini gösterir ve doğru bir WYSIWYG arayüzü ve esnek işlem kabul süreç yönetimleri de dâhil olmak üzere üretim sürecini geliştiren sayısız özellik sunar.

EFI Reggiani tekstil mürekkeplerinin lider geliştiricisi olarak da bilinir. Silver modeline uyumlu EFI Reggiani TERRA pigment mürekkepleri, sıra dışı ıslaklık ve kuru haslık değerleri ve ayrıntılarda dikkat çekici keskinlik sunar. EFI Reggiani dijital yazıcıların pazarda kanıtlanmış endüstriyel performans özelliklerinden yararlanmak için tasarlanan bu çevre dostu, su-bazlı mürekkepler, olağanüstü düzeyde baskı dayanıklılığı sağlar ve daha düşük bakım maliyetleriyle daha uzun baskı kafası ömrü sağlar. Yüksek performanslı dijital pigment mürekkepleri ayrıca en kapsamlı kumaş yelpazesinde hızlı, sürdürülebilir ve uygun maliyetli endüstriyel tekstil baskısı için yenilikçi kumaş tutucu teknolojisine dayanır. Kullanıcılar için yine üstün baskı tanımı ve renk yoğunluğu da ulaşılabilir.

EFI Reggiani 75’nci yılını kutluyor

Bu yıl EFI Reggiani, tekstil dünyasında iz bırakan geçmişi ve inovatif yetkinliğiyle 75’nci yılını kutluyor. Kuruluşundan bu güne en son teknolojileri pazara ulaştırmaya kendini adayan şirket EFI Reggiani, artan çalışma süreleri ve güvenilirlik, yüksek performans ürün çıktısı ve dikkat çeken baskı uyumu ve doğruluna sahip birinci sınıf ürün kalitesine sahipken pazara sunduğu ürünlerinin bütünü tekstil üretim faaliyetlerinin sürdürülebilirliğini artırmalarına yardımcı olur. Çevre dostu EFI Reggiani süreçleri, kullanıcılara çok çeşitli tekstil uygulamalarında hızlı, eksiksiz ve sürdürülebilir çözümler sunar.

75’nci yılında bu yıl, EFI Reggiani, piyasadaki en hızlı taramalı dijital baskılı yazıcısı olan EFI Reggiani HYPER ve endüstriyel giriş seviyesi, kullanımı kolay EFI Reggiani BLAZE gibi birçok çığır açan teknolojik çözümleri de pazara sunarken sektörde yeni girişimlere, endüstride başarılı bir yol haritası takip etmeleri için kompakt bir çözümle dijital mürekkep baskı (inkjet) üretiminin adaptasyonu için tasarlanmış yazıcıyla pazarda yer aldı.

EFI hakkında

EFI™, Silikon Vadisi merkezli küresel bir teknoloji şirketidir ve analogdan dijital görüntülemeye dünya çapında dönüşüme öncülük etmektedir. Rekabet gücünü artıran ve üretkenliği artıran ürünlerle müşteri başarısını artırma konusunda tutkuluyuz. Bunu yapmak için, çok çeşitli yazıcılar, mürekkepler, dijital ön uçlar ve dönüşüm sağlayan kapsamlı bir iş ve üretim iş akışı paketi ile tabela, ambalaj, tekstil, seramik karo, yapı malzemeleri ve kişiselleştirilmiş belgelerin üretimi için çığır açan teknolojiler geliştirir ve tüm üretim sürecini kolaylaştırır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.