Efi Reggiani, HYPER Modelini Satışa Sunuyor

EFI Reggiani Piyasanın En Hızlı, Yüksek Kalite Taramalı Dijital Tekstil Baskı Makinesini Satışa Sunuyor. Yeni HYPER modeli dakikada 13 metreye kadar hatasız üretim yapar.

  29 Eylül 2021 09:00 Çarşamba
Efi Reggiani, HYPER Modelini Satışa Sunuyor

Electronics For Imaging, Inc. 2021 yılının üçüncü dijital tekstil baskı makinesini piyasaya sürerek taramalı/multi-pass dijital tekstil baskı makinelerinde dünyanın en yüksek gerçek üretim verimliliğini sunuyor. EFI™ Reggiani HYPER; 1,8 metre, 2,4 metre veya 3,4 metre genişlik seçenekleri bulunan taramalı bir baskı makinesidir. Sekiz renge kadar sunduğu yapılandırma seçeneğiyle EFI Reggiani HYPER, Production Mode'da dakikada 13 doğrusal metreye kadar baskı yaparak piyasanın en hızlı taramalı baskı makinesidir. Yeni baskı makinesi, örme veya dokuma kumaşlarda yüksek kaliteli üretim için uygundur. Industry 4.0 projeleriyle entegre edilmesini sağlayan akıllı teknoloji ile tasarlanmıştır.

EFI Reggiani Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Adele Genoni, “Hızlandırılmış yeniliğe dayalı performans geçmişimiz ile bu yılın üçüncü tekstil baskı makinesini piyasaya sürme sözümüzü yerine getiriyoruz.” dedi. “Yeni HYPER modeliyle Ar-Ge ekibimiz, pandeminin getirdiği kısıtlamalara rağmen dijital tekstil baskısına daha da fazla yenilik katarak kendi limitlerini aştı."

EFI Reggiani HYPER, benzersiz bir hızda sunduğu olağanüstü baskı kalitesi ve sıra dışı tasarım olanakları sayesinde kullanıcılara geçmişte görülen sınırları aşma şansı verir.

Gelişmiş üretkenlik için benzersiz baskı kafası tasarımı

Genoni, "Portföyümüze diğer taramalı baskı makinelerine kıyasla daha yüksek üretkenlik sunan son derece güvenilir ve çok hızlı bir baskı makinesi eklediğimiz için heyecan duyuyoruz." dedi. "72 baskı kafasının, boyayı kafaların püskürtme plakasına kadar devridaim edebilen benzersiz tasarımı ve eski EFI Reggiani sürekli boya sirkülasyon sistemi sayesinde HYPER, mükemmel baskı sonuçlarıyla üretimde baskı makinesi kullanılabilirliğini en üst düzeye çıkararak çalışma süresi ve güvenilirlik konusunda da bir numara olmayı başarır.

HYPER ile tekstil üreticileri, EFI Reggiani'nin tekstil baskısı alanındaki uzun yıllara dayanan deneyimine ve yenilikçiliğine değer katan olağanüstü bir üretim çözümünden yararlanacak."

EFI Reggiani HYPER baskı makinesi özellikleri:
-İnç başına 600 noktalık (dpi) gerçek çözünürlük ve tam değişken damla boyutu ile 72 devridaimli baskı kafası.
-Püskürtme plakasına kadar çıkan devridaim ve baskı kafalarının baskıya hazır olmasını sağlayan temassız silme özelliğine sahip yenilikçi bir baskı kafası bakım sistemi.
-Başlangıçta ve üretim sırasındaki bakım ihtiyacını azaltmak için geliştirilmiş, tescilli otomatik kalibrasyonlu sürekli boya sirkülasyonu sistemi.
-Tüm baskı kafalarında sorunsuz bir şekilde bakım yapılabilmesi için taşıyıcıya kolay erişim sağlarken maksimum stabilite ve doğruluk sunan çift köprü.
-Olağanüstü kalite ve yüksek tasarım çok yönlülüğü için eski EFI Reggiani yüksek istikrarlı baskı modları da dahil olmak üzere çok çeşitli baskı modları. Kullanıcılar; düz renkler, geometrik desenler, ince çizgiler, koyu siyahlar, pürüzsüz gradyanlar ve daha fazlasının baskısında karşılaşılan sınırları ortadan kaldırarak daha fazla özellik ve çok yönlülük kazanırken aynı anda hız ihtiyaçlarını karşılar.
-Gerçek zamanlı görüntü işlemeye sahip ancak baskı öncesi görüntü ön hesaplama süresi olmayan EFI Reggiani tescilli elektronik ve yazılım. Bu, verimliliği ve üretkenliği en üst seviyeye çıkarmak için tasarım değişikliklerinin eksiksiz bir WYSIWYG (ne görüyorsan onu alırsın) deneyimiyle anında gerçekleşmesini sağlar.
-Yüksek hassasiyetli Kevlar® taşıyıcı şerit EFI Reggiani'nin orijinal uzunlamasına şerit hareketi kontrolüne ve ayrıca yapıştırıcı uygulamaları için tümleşik manyetik cihaza sahip olduğundan yüksek hızda çalışırken bile optimum ve doğru şerit hareketi sunar.
-Katlama için osilasyon bağlantısı, 400 mm çapa kadar küçük rulo sarıcı veya 1.600 mm çapa kadar büyük rulo sarıcı da dahil olmak üzere çeşitli kumaş besleme ve alma seçenekleri.
-Gaz, elektrik, yağ veya buharla çalışan, simetrik havalandırmaya ve verimliliği yüksek egzoz kapasitesine sahip endüstriyel kurutucu.

EFI Reggiani HYPER baskı makinesi, şaşırtıcı renk derinliği ve parlaklığın yanı sıra mükemmel hız sunarken çalışabilirlik ve daha uzun baskı kafası ömrü açısından en iyi performansı sağlamak için geliştirilmiş yüksek kaliteli formüllere sahip EFI Reggiani orijinal mürekkepleriyle çalışmaktadır.

Yeni baskı makinesi Eylül 2021'den itibaren dünya çapında ticari olarak satışa sunulacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.