EFI Reggiani, BLAZE Tekstil Dijital Baskı Makinesini Tanıttı

Electronics For Imaging, Inc.'in yeni, giriş seviyesi EFI™ Reggiani BLAZE tarama baskı makinesi, Çin Şanghay'da gerçekleştirilen Itma Asia fuarında tanıtıldı.

  08 Eylül 2021 09:29 Çarşamba
EFI Reggiani, BLAZE Tekstil Dijital Baskı Makinesini Tanıttı

Üstün kaliteli baskı makinesi, tekstil şirketlerinin verimli, sürdürülebilir endüstriyel inkjet baskı dünyasına başarılı bir adım atmalarına yardımcı olacak kullanımı kolay, akıllı bir çözümdür. En geniş tasarım yelpazesinde en yüksek kalite, güvenilirlik ve esneklik sunan EFI Reggiani'nin en son teknolojisi ile donatılmıştır.

EFI Reggiani Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Adele Genoni, “Pandeminin etkisine rağmen EFI Reggiani tekstil pazarı için bir sonraki çığır açan teknolojiye yatırım yapmaya ve onu geliştirmeye devam etti” dedi. “Müşterilerimiz ne kadar küçük veya büyük olursa olsun bir numaralı önceliğimizdir. EFI Reggiani BLAZE ile endüstriyel tekstil dijital baskı alanına girmek isteyen firmalar için ideal bir çözüm sunuyoruz. Böyle bir çözümü sunabildiğimiz için heyecanlıyız ve müşterilerimizle birlikte bu yolculuğa çıkmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Şirketin Şanghay'daki sunumu, fuardaki yeni dijital tekstil baskı teknolojisinin en önemli gösterimlerinden biri olup müşterileri küresel tekstil endüstrisinde başarılı kılan öncü yenilikleri vurgulamaktadır.

Kompakt alanda en son teknoloji

EFI Reggiani BLAZE baskı makinesi, tekstil şirketlerine kompakt bir çözümle dijital tekstil baskı pazarına girme fırsatı vermek üzere tasarlanmıştır. 1,8 metre genişliğindeki yeni baskı makinesi, düzey sensörü ve gaz giderme ile donatılmış yenilikçi, az bakım gerektiren, sürekli devirdaim mürekkep sisteminin yanı sıra daha uzun baskı kafası ömrü ve üstün çalışma süresi için bir baskı kafası çarpma koruma sistemini de sunar.

Rekabetçi bir Toplam Sahip Olma Maliyeti sağlayan üstün baskı kafası güvenilirliği ve düşük bakım maliyetleri sayesinde BLAZE baskı makinesi, inç başına 600x1200 nokta (dpi) baskı çözünürlüğünde saatte 125 doğrusal metreye varan hızlarda üretim yapabilir. Sınıfının en hızlı dijital inkjet çözümlerinden biri olarak mükemmel bir üretkenlik sağlayan baskı makinesi,  sekiz adet 300 dpi çift kanallı baskı kafasına sahiptir ve tam değişken damla boyutuyla sekiz renge kadar yazdırabilir.

Daha yüksek üretkenlik için esnek kumaş besleme ve işleme

EFI Reggiani BLAZE, suyu ve kumaş tüylerini çıkarmak için sürekli ve geçişli bir belt yıkama ünitesi ile donatılmıştır. Yapıştırıcı uygulamasına yönelik tümleşik bir cihaz, termoplastik, reçine ve kalıcı yapıştırıcılar kullanma imkanı sunar.

Baskı makinesi ayrıca 400 mm'lik rulo çözücü, genişletilebilir miller, hava tabancası ve standart kumaşlar için pnömatik çubuk gibi gelişmiş üretkenlik sağlayan ve değer katan başka özellikler de içerir.

Verimli yazılım ve elektronik teknolojisi

Reggiani BLAZE baskı makinesi, gerçek zamanlı görüntü işleme ve esnek kuyruk yönetimi ile kolay ve sezgisel bir kullanıcı arabirimi sunar. Yazılım ayrıca WYSIWYG (Ne Görüyorsanız Onu Alırsınız) iş düzenleyicisinin yanı sıra baskı hızını ve mürekkep kullanımını doğru şekilde tahmin etmeye yönelik araçlara sahiptir.

Giriş seviyesi BLAZE'in tanıtımı, Temmuz ayında piyasaya sürülecek olan daha yüksek hacimli başka bir gelişmiş dijital inkjet yazıcı olan  EFI Reggiani HYPER modeli de dahil olmak üzere EFI Reggiani'nin önemli 2021 ürün tanıtımları serisinin ilkidir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.