Efficiency Manager İle Bakım Çalışmaları Mobil Cihazlarda

Klüber Lubrication tarafından sunulan Efficiency Manager uygulaması ile bakım çalışmaları artık yerinde ve kağıda ihtiyaç duymadan belgelenebiliyor.

  20 Aralık 2017 00:01 Çarşamba
Efficiency Manager İle Bakım Çalışmaları Mobil Cihazlarda

Klüber Lubrication tarafından sunulan Efficiency Manager, şirketlere üretim süreci ile ilgili tüm makinelerin ve ekipmanların kapsamlı bir incelemesini ve optimizasyon potansiyellerini sağlıyor. Online tabanlı bu yazılım paketi, entegre tesislerdeki artan karmaşıklığın etkin bir şekilde yapılandırılmasını ve sorunsuz bir üretim operasyonunun yapılmasını destekliyor.

Yeni Efficiency Manager uygulaması, bakım çalışmalarının kağıda ihtiyaç duymadan yapılmasını ve belgelenmesini sağlıyor. Söz konusu sistem, varlık veya envanter numarasını girerek veya basitçe QR kodu algılamasıyla kullanıcı dostu bir arama fonksiyonuyla seçilebiliyor.

Uygulamadaki dijital bakım planı, planlanan tüm çalışma öğeleri hakkında bilgi sağlıyor. Efficiency Manager uygulamasında, ilgili bakım çalışması için gerekli olan çalışma talimatları ve dokümantasyonlar doğrudan uygulama içinden çağırılabiliyor; bu da süreci önemli ölçüde kolaylaştırıyor ve hataları önlemeye destek oluyor. İş tamamlandıktan sonra sisteme geribildirim veriliyor; böylece denetim boyunca uyum ve takip sağlanıyor. Uygulama, bir şifre ve güvenli bir bağlantı yoluyla verileri yetkisiz erişime karşı da korunuyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.