Dijital Baskıda Verimlilik Dönemi

PİMMS Group tarafından tekstil sektörüne sunulan Homer HM 1800 ve Homer 1800-K8 baskı makineleri kullanım maliyetlerinde önemli ölçüde tasarruf sağlarken verimliliği arttırıyor.

  21 Mayıs 2018 01:00 Pazartesi
Dijital Baskıda Verimlilik Dönemi

PİMMS Group tarafından tekstil sektörüne sunulan, saatte 240 metrekare baskı hızına sahip Homer HM1800P transfer kağıdına süblimasyon tekstil baskı makinesi ve Homer 1800-K8 direkt tekstil baskı makinesini tanıttı.

Süblimasyon Boyalar İle Baskı Yapıyor

Yeni nesil, hızlı süblimasyon baskı makinesi olan HM1800P, transfer kağıdına baskı yapıyor. Makine, yüksek hassasiyetli süblimasyon boyalar ile kaliteli baskılar gerçekleştiriyor. Homer boyaları, daha az boya tüketimi, daha canlı renkler ve daha uzun kafa ömrü sağlıyor. Böylece makine, kullanım maliyetlerinde önemli ölçüde tasarruf sağlarken verimliliği arttırıyor. HM1800P, polyester ve sentetik gibi malzemelere baskı yapmak amacıyla süblimasyon boyalar ile transfer baskı yapmak amacıyla tasarlandı.

Uzun yıllardır tekstil baskı sektöründe faaliyette bulunan Homer, HM1800P modelinde kullanıcıya birçok avantaj sunuyor. Makinede kullanılan yüksek hassasiyete sahip Kyocera endüstriyel baskı kafaları 8 renge kadar baskı yapabiliyor. Kullanılan kafaların endüstriyel yapısının yanı sıra stabil negatif basınç sistemi ve gaz atım sistemi de baskı sonuçlarında renk tutarlılığı garanti ediyor. Makine 1000 metre kesintisiz baskı yapabiliyor. Akıllı operasyonel kontrol sistemi sayesinde ise 7/24 kesintisiz baskı yapabiliyor. Bu da operasyonel maliyetlerden tasarruf sağlayarak verimliliği arttırıyor. Makine, saatte 240m2 baskı hızına ulaşabiliyor. Tüm bu özellikleri ile HM1800P, sektörün yüksek hız, güvenirlik, stabilite ve yüksek hacimli üretim ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Kyocera Baskı Kafaları İle Donatıldı

Homer 1800-K8 direkt tekstil baskı makinesi ise kumaşlara yüksek kaliteli direkt baskı imkanı sunuyor. Sektörün lider ve son teknoloji Kyocera baskı kafaları ile donatılan makine sekiz adet baskı kafası ile 8 renkte saatte 180 metrekareye varan baskı hızı ile yüksek verimlilik elde edilmesini ve daha hızlı üretim imkanı sağlıyor. Makine, endüstriyel boya tedarik sistemi, blanket sistemi, otomatik rulo yürütme dizaynı, kafaların çizilmesini önleyen kafa koruyucu ve akıllı otomatik kafa temizleme sistemi, kesintisiz baskı modu, ayrı medya yükleme sistemi ve entegre yazılım kontrol sistemi ile daha yüksek verimlilik ve stabil baskı olanağı sunuyor. Ayrıca makineye çapı 1.2 metre olan 10,000 metrelik jumbo rulo yüklemek mümkün. Homer 1800-K8 ile doğal ve sentetik kumaşlara pigment, reaktif ve dispers ile direkt baskı yapılabiliyor. Böylelikle tekstil baskı endüstrisinin tüm baskı gereksinimlerini yüksek verimlilik ve uygun maliyetlerle karşılayabiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.