Creazioni Digitali, Monna Lisa Evo Tre 16'yı tanıttı

Creazioni Digitali, GreenDrop projesinin bir parçası olarak Epson Monna Lisa'yı tanıttı.

  17 Ocak 2020 14:35 Cuma
Creazioni Digitali, Monna Lisa Evo Tre 16'yı tanıttı

Eko-sürdürülebilir üretim süreçlerine odaklanan Creazioni Digitali, iddialı projesini sürdürmek için Epson'un dijital tekstil baskısının kalitesine güvenmeyi seçerek Monna Lisa Evo Tre 16'yı laboratuvarlarında tanıttı.

GreenDrop projesiyle yenilikçi bir baskı süreci başlatılmış, tekstil endüstrisinde ve başka yerlerde kullanılan çeşitli elyaf karışımı bileşimlerinden oluşan kumaşlara baskı yapılabilmesini sağlıyor.

Pigmentlerin kullanımı baz alınarak, bu teknoloji artık klasik buharlama ve yıkama işlemlerini kumaş üzerinde kullanmamaktadır. Geleneksel işlemlerle karşılaştırıldığında, su tüketimini minimuma indirerek daha düşük CO2 emisyonu üretir. Sonucunda ekonomik değer, çok yönlülük, atıklar asgariye indirilmiş ve gerçekten sürdürülebilir ürünler elde ediliyor.

“İdeal Ortağı Bulduğumuz İçin Mutluyuz”

Creazioni Digitali CEO'su Roberto Lucini “Tekstil tedarik zincirinin sürdürülebilirliği hem tüketiciler hem de operatörler için giderek daha önemli bir konudur. Epson'da, sadece baskı tarzı değil, ürünü kavramsallaştırmanın yepyeni bir yolu olan bu proje için ideal ortağı bulduğumuz için çok mutluyuz.Sürdürülebilir süreçlere ve ekonomik, sosyal ve kurumsal sürdürülebilirlikle birlikte çevreye saygıyı ön planda tutan yenilikçi teknolojik çözümlerin geliştirilmesine yatırım yapmanın tam zamanı olduğuna inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Azaltılmış Çevresel Etkiye Sahip Mükemmellik

Yenilikçi tescilli Epson PrecisionCore baskı teknolojisi ile karakterize edilen Monna Lisa Evo Tre 16, kullanıldığı kumaşlara ve pazarlara bağlı olarak farklı mürekkeplerin applikasyonu sayesinde çok yönlü bir endüstriyel dijital yazıcıdır. Bu yazıcının kalitesi, benzersiz esnekliği ve genel uyumluluğu onu eşsiz kılar ve en çeşitli üretim gereksinimlerini karşılamasını sağlar. Tüm kumaş türlerinde sadece kaliteli, hassas ve renklere dayanıklı baskı sunmakla kalmaz, aynı zamanda ECO PASSPORT ile OEKO-TEX® belgesi ile tasdiklenir.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.