Brückner’in Sanforising Serisi Hint Tekstilini Memnun Etti

Geleneksel Hint Tekstili şirketi Ganga Fashions Pvt. Ltd., Brückner’in yeni sanfor makinesi serisinden memnun olduklarını söyledi.

  08 Ocak 2019 00:00 Salı
Brückner’in Sanforising Serisi Hint Tekstilini Memnun Etti

1995 yılında Hindistan’ın Surat kentinde kurulan Ganga Fashions Pvt. Ltd, başarılı bir üretici olmakla birlikte aynı zamanda takım elbise ve Hintli kadınlar için geleneksel bir giysi olan sare’nin üreticisi ve tedarikçisidir. Şirketin farklı görünüm ve stillere sahip, renkli ve modaya uygun ürünlerinin çekici ve doğal bir tasarımı var. Bu ürünler, şirketin müşterilerinin toplu ve acil taleplerini karşılamak için modern makinelerle, gelişmiş teknoloji ve üstün kaliteli kumaşlar kullanılarak tasarlanmıştır.

Geleneksel Hint kadın kıyafeti olan Ganga Fashions’ın takım elbise ve sare'leri, çekme direnci, ince dikiş, pürüzsüz doku, cilt dostu olma, renk haslığı ve rahat bir uyum sağlaması nedeniyle fazlasıyla talep edilmektedir. Tüm bu süreçler, düzgün ve sistematik bir iş akışı sağlayan yetenekli profesyonellerin denetçiliği altında uygulanmaktadır.

Brückner Sanforizing Line Fayda Sağlıyor

2017 yılında şirket, 2018 başlarında üretime geçen bir Brückner sanforlama serisini satın aldı. Hattın ana bileşenleri kauçuk kayış sıkıştırmalı büzme ünitesi, keçe kalender ve soğutma silindirlerinden oluşmakta. Sıkıştırmalı büzme çizgisi, kumaşa dengeli bir yapı ve ipek benzeri bir parlaklık ve pürüzsüzlük sağlar. Ek olarak, kalan kumaş çekme oranını % 3'e kadar azaltır.

Makinenin kullanımı çok kolaydır. Gerilim ve yazılım kontrolü, herhangi bir iz bırakmadan çok hafif kumaşların işlenmesine izin verir. Üretim hızı dakikada 70 metreye kadar varabilmektedir. Üretim ekibi çok memnun ve bu makineyi özellikle zor ve hassas kumaşlar için tavsiye ediyorlar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.