Bilkur’dan Türkiye Pazarına Yeni Ürün

Aclas, Argox, Bitatek, Datalogic, Godex, Newland, Palmx, Sunlux ve Zebex barkod ürünlerinin Türkiye distribütörü Bilkur; müşteri taleplerini dikkate alarak yeni bir ürünü piyasa sundu.

  03 Ekim 2017 01:00 Salı
Bilkur’dan Türkiye Pazarına Yeni Ürün

Barkod çözümleri üzerine uzmanlaşan Bilkur; sabit, çok yönlü ve el tipi barkod okuyucular, taşınabilir el terminalleri, barkod ve manyetik kart okuyucular, barkod yazıcılar, barkodlu teraziler, her çeşit barkod yazıcı ribonları, barkod etiketleri ile müşterilerine pratik çözümler sunmaya devam ediyor.

28 yıldır OT/VT (Otomatik tanıma/veri toplama) sektöründe faaliyet gösteren Bilkur, müşterilerinin taleplerini dikkate alarak Türkiye pazarına yeni bir ürün sundu.Fiş/Pos yazıcı, terazi ve yazarkasa tarzı cihazların üretiminde 17 yıllık tecrübeye sahip Aclas markasının ürettiği yeni nesil barkodlu terazisi LS2 Bilkur tecrübesi ile pazarda yerini aldı.

Aclas LS2 barkodlu terazisi; yenilenmiş çift taraflı LCD ekranı, arttırılmış ürün kapasitesi, ethernet portu gibi özellikleri ve Bilkur tarafından geliştirilen ‘Bilkur Terazi’ adlı program yardımı ile birçok ticari program ile kolayca entegrasyon sağlanması kullanıcıların tercihini kolaylaştırıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.