Baskı Kalitesinde Yeni Standart: Monna Lisa 8000

Dijital teknoloji tekstil baskıda öncü Epson, pazarda esneklik ve sürdürülebilirlik için performansı ve kullanılabilirliği birleştiren ilk Monna Lisa sürümü ML-8000'i duyurdu.

  20 Ekim 2020 08:10 Salı
Baskı Kalitesinde Yeni Standart: Monna Lisa 8000

ML-8000, yüksek baskı kalitesi, üretkenlik, minimum aksama süresiyle istikrarlı çalışma ve uygun fiyata kolay kullanım sağlayan yeni nesil bir dijital tekstil yazıcısıdır ve dijital baskıya geçmek isteyen şirketler için ideal yazıcıdır.

Yüksek baskı kalitesi ve üretkenlik

ML-8000’in üstün görüntü kalitesi, Epson’un yüksek kaliteli baskı kafaları tarafından sağlanır. Epson’un özel Microweave ve look-up table teknolojileri, bantlanmayı ve netliği azaltır veve her katmandaki yarım ton nokta desenini sistemli hale getiren gelişmiş yeni Multi-Layer Half Tone Technology Çift Katmanlı Yarım Ton Teknolojisi nokta hizalamasının neden olduğu görüntü degrade yi azaltır. Dynamic Alignment Stabilizer Dinamik Hizalama Sabitleyici Teknolojisi, daha yüksek nokta yerleştirme doğruluğu ve her geçişte daha homojen nokta yoğunluğu için her bir yazıcı kafası yongasındaki dalga formlarını kontrol ederek istikrarlı baskı kalitesi sağlar. ML-8000 ayrıca, çift yönlü alçak geçişli baskı sırasında tutarlı renk örtüşme sırası için simetrik renk hizalamasına sahiptir ve Accurate Belt Position Control Hassas Bant Konum Kontrolü Teknolojisi, son derece hassas kumaş beslemesi sağlamak için bant besleme mesafesini otomatik olarak algılar.

Minimum aksama süresiyle kararlı çalışma

Gelişmiş temizleme mekanizmaları ve otomatik ayar fonksiyonları ile benzersiz bir kullanılabilirliğe sahip kararlı çalışma gerçekleştirilir. Bir tüy üfleme sistemi, baskı alanına girmeden önce kumaş yüzeyindeki tüyleri temizler ve bir mürekkep buharı ekstrüksiyon sistemi, mürekkep buharının nozül yüzeyine yapışmasını önlemeye yardımcı olur. Nozül Onaylama Teknolojimiz , püskürtme ucu tıkanmasını gösteren eksik noktaları algılar ve görüntü kalitesini korumak ve yazdırma hatalarını azaltmak için mürekkep dağıtımını ayarlar. Değiştirilmesi kolay bir kumaş temizleme rulosu, yazıcı kafası püskürtme uçlarını sürekli olarak silerek otomatik temizleyici günlük manuel bakım çalışmalarını azaltır. Baskı kafası hizalama teknolojisinin yüksek doğruluğu, kullanıcının kafayı hızlı bir şekilde değiştirmesine olanak tanır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.