Atexco’dan Dijital Halı Baskıda Yeni Teknoloji: VEGA

Atexco, halı üreticilerine yönelik olarak geliştirdiği dijital halı baskı makinesi VEGA’yı ITMA Milano’da tanıttı.

  05 Ocak 2016 08:10 Salı
Atexco’dan Dijital Halı Baskıda Yeni Teknoloji: VEGA

Dijital baskı teknolojisi geliştiricilerinden Atexco, halı üreticilerine yönelik olarak geliştirdiği dijital halı baskı makinesi VEGA’yı ITMA Milano’da tanıttı. Dijital baskının geleneksel jet baskı makinelerine kıyasla en büyük avantajı, geleneksel baskı makineleri ile en fazla 76 DPI çözünürlük yakalanabilirken, dijital mürekkep baskı teknolojisi ile 400 – 1.200 DPI’lık yüksek çözünürlük yakalayabildiği için halılarda daha keskin detayların işlenebildiği VEGA serisi baskı makinalarının 4m, 3,20m ve 2,50m olmak üzere 3 ayrı ebat seçeneği bulunuyor.

Saatte 400-600 metrekare baskı yapabilme özelliğine sahip olan VEGA, düşük bakım masrafı ve kompakt dizaynı ile öne çıkıyor. Dijital baskı makinasının sistemine takılan kartuşlar sayesinde, baskı boya stok pastası hazırlama sorunun ortadan kaldırıldığı VEGA ile beraber Atexco standında 16 ve 25 DPI halı jet baskı makinalarındaki yenilikleri de tanıttı. Sektörde kullanılan diğer baskı sistemlerinden farklı olarak, jetleri sökülebilir, temizlenebilir ve tekrar takılabildiği makineler, daha uzun süre düşük maliyet ile kullanılabiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.