Antiviral Tekstil Ürünleri

Bağımsız laboratuvarlar tarafından yapılan testler artık birkaç Sanitized® ürününün polimer yüzeylerindeki virüslere karşı etkili olduğunu doğrulandı.

  21 Ekim 2020 08:47 Çarşamba
Antiviral Tekstil Ürünleri

İsviçreli Sanitized AG, birkaç Sanitized® ürününün virüslere karşı da etkili olduğunu onaylayan tarafsız laboratuvar verilerini memnuniyetle karşılamaktadır.Viral etki, çeşitli polimer taşıyıcıda doğrulandı. Testler SARS-Cov2'ye benzer yapılara ve mekanizmalara sahip bir koronavirüsü kullanılarak yapıldı.Sanitized® katkı maddeleri, sağlık uygulamaları, teknik uygulamalar, yatak koruyucuları, toplu taşıma, gıda endüstrisi veya günlük ihtiyaçlarda merkezi bir rol oynayan farklı polimer tiplerinin antiviral ve antibakteriyel tedavisi için mükemmel bir araçtır.

1935'ten Beri İsviçre Antimikrobiyal Uzmanlığı.

Sanitized AG, tekstil ve plastikler için dünyanın önde gelen antimikrobiyal hijyen fonksiyonu ve malzeme koruyucu araç üreticisidir. Etkili ürünlere ek olarak, hizmet yelpazesi pazarlama ve teknik konularla ilgili tavsiyeleri, çeşitli test hizmetlerini ve iyi kurulmuş bir marka ve lisans konseptini de içerir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.