WEKO Müşteri Desteğini Genişletti

Temassız, sıvı ve toz boya sistemleri üreticisi WEKO, satış müdürü Christian Heinle’nin göreve gelmesiyle Japonya, Çin, Güney Kore ve Tayvan’da müşteri desteğini arttırdı.

  08 Ocak 2020 13:42 Çarşamba
WEKO Müşteri Desteğini Genişletti

Almanya'da temassız, sıvı ve toz boya sistemleri üreticisi Weitmann & Konrad GmbH & Co. KG (WEKO), müşteri desteğini başka bir alan satış müdürüyle daha da genişletiyor.

Makine açısından karmaşıklık ve kişiselleştirme büyüdükçe, WEKO çeşitli malzeme yüzeylerinin işlevsel olarak sonlandırılması için optimize edilmiş bir çözüm oluşturmak adına, işin müşteri tarafında erken bir aşamada olmak ister. Bu nedenle, Sayın Christian Heinle, Temmuz 2019’da Japonya, Çin, Güney Kore ve Tayvan’da Bölge Satış Müdürü olarak görev aldı.

Heinle, 2017 yılında WEKO'da endüstri memuru olarak eğitimini başarıyla tamamladı. Satış bölümünde birkaç yıl geçirdikten sonra, lisans eğitiminin ardından Endüstri Yönetimi Uzmanlığı (CCİ) olarak ileri bir eğitim gerçekleştirmeye karar verdi. Bu eğitimi ve WEKO satışları üzerine olan deneyimi, onun Bölge Satış Müdürü olarak nitelendirilmesini sağladı. Müşterilerinin daha verimli ve sürdürülebilir süreçler adına çözümler bulmalarına yardımcı olmak amacıyla Christian Heinle’in, WEKO’nun kariyer fırsatlarını keşfetmesinden ve kullanmasından memnuniyet duyulduğu belirtti.

WEKO, üretim sürecindeki hassaslığı, Düşük Eklenti sistemlerinin seçimi ve entegrasyonu ile dünya çapında bir destek sunmaktadır. Stuttgart yakınlarındaki ana ofise ek olarak, WEKO, Almanya ve Brezilya'da iki üretim tesisinin yanı sıra İtalya, İngiltere, ABD ve Brezilya'da kendi satış ve servis yan kuruluşlarına sahiptir.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.