Uzaklığa Rağmen Her Şeyin Merkezinde

Çözgülü Örme Makineleri Üreticisi Georg + Otto Friedrich, Zaman ve Mekandan Bağımsız Olarak Makinelerinin Üretim Performansını belirlemek için KM.ON’un K.Management yazılımını kullanıyor.

  11 Ekim 2020 14:32 Pazar
Uzaklığa Rağmen Her Şeyin Merkezinde

Koronavirüs kaynaklı seyahat ve temas kısıtlamalarının yaşandığı bu zamanlarda, özellikle günlük çalışma hayatı için yenilikçi dijital çözümlerin avantajları belirginleşmektedir. Örneğin, Avrupa'nın önde gelen çözgülü örme şirketi Georg + Otto Friedrich, zaman ve mekandan bağımsız olarak makinelerinin üretim performansını belirlemek için KM.ON’un K. Management yazılımını kullanıyor. KARL MAYER’in yüksek performanslı triko makineleri, Groß-Zimmern, Hessen ve Limbach-Oberfrohna, Saksonya'daki merkezlerinde faaliyet göstermektedir. Geçen yılın sonunda, Georg + Otto Friedrich bu iki tesisteki makinelerini KM.ON cloud ile network bağlantısı için k.ey'den faydalandı, böylece personel imalat bölümlerine genel bir bakışla cep telefonu veya tablet aracılığıyla erişebildi.

K.management Ocak 2020'den beri deneniyor.

K.management şirkete Ocak 2020'den beri deneniyor. Teknoloji ile ilgili ilk deneyim. Daha önce, Saksonya'daki fabrikadaki son derece yoğun çalışan vardiya yöneticileri ile günlük fabrika merkezi turları ve telefon görüşmeleri olmadan üretim durumu hakkında genel bir izlenim elde etmek imkansızdı. Georg + Otto Friedrich k.management projesi için KM.ON’un geliştirme ortağı olarak hareket ederek uzun süredir devam eden bir geleneği sürdürüyor. Bu çözgülü örme kumaş uzmanı, KM.ON’un ana şirketi KARL MAYER’in ilk müşterilerinden biriydi. Şirket 1950 yılında KARL MAYER makineleri ile ticari faaliyetlerine başladı. İki uzun süreli partner, dijitalleşmenin getirdiği zorluklarla başa çıkmak için birlikte çalışıyor.

İnteraktik Bakış Açısı

Müşteriler için yönetimin optimize edilmesi amacıyla, Mart ve Mayıs 2020 arasında birkaç haftalık kullanıcı bilgilendirme eğitimleri düzenlendi. Çevrimiçi video konferanslar, Ürün Müdürü Marcel Wenzel ve KM.ON'dan Kai Trippel ve sorumlularından UX / UI Tasarımcısı Pia Keller'i platform taşıdı. satın alma, üretim ve teknoloji Georg + Otto Friedrich ve son derece başarılıydı. Katılımcılar, performans verilerini hazırlamak ve sunum için gerekli materyal hazırlanması amacıyla üretim uygulamaları hakkında edindikleri bilgileri aynı platformda paylaştılar. Marcel Wenzel, “İlk tıklamada önem sıralaması ve acil ihtiyaç duyulan konular hakkında, anahtar verilen gerektiği durumlarda, sınıflandırmayı yaptıktan sonra eldeki verilerden hangilerinin daha ayrıntılı menu hiyerarşisini desteklediğini gözlemledik’’ dedi. Müşteri tarafında Kai Trippel, soruların doğrudan temizleme ve etkili bir şekilde iyileştirme önerileri sunma işlemlerini memnuniyetle uyguladı. “Gereksiz işler şimdi ortadan kaldırılıyor ve yazılım çözümü pratik kullanıma geçerken son halini alıyor” dedi, Kai Trippei. kullanıcı bilgilendirme eğitimlerini takiben, Georg + Otto Friedrich ile diyalog sırasında ortaya konan gereksinimler, pazarın genel geçerliliğini belirlemek için incelenecek ve bu gereksinimleri karşılamaya yönelik çözümler adım adım işleme alınacaktır. “Optimizasyon çalışmalarına interaktif ve atılımcı bir bakış açısıyla yaklaşıyoruz,” dedi, Marcel Wenzel. Kai Trippel, yazılım geliştiricileri Hristiyan Petrov ve Martin Dederer'in şu anda üzerinde çalıştıkları bir sonraki test sürümünü dört gözle bekliyor.

Verimli Bir Şekilde Elde Edilmiş Gerçek Zamanlı Planlama

Dijital K. Management çözümü, üretimde kullanılan makinelerde önemli verilere ulaşan iyi düşünülmüş bir gösterge paneli sunar. Veriler, süreçlerin şeffaf olmasını sağlar, sağlam kararlar için bir temel sağlar ve her zaman ve her yerden kolayca sisteme akınabilir. KM.ON ana sayfasını açmanız ve kişisel giriş bilgilerinizi kullanarak portala giriş yapmanız yeterlidir. K.ey üzerinden ağa bağlanan tüm makineler bu alanda listelenir. İlk menü seviyesinde tüm makinelere genel bir bakış sağlanır. Düğmeye benzer bir görüntüleme alanında özetlenen her makine hakkında hız, etkinlik ve bir sonraki yaklaşan ışın değişimi gibi önemli bilgiler sağlar. Bu makine öğesine tıklandığında seçilen makine hakkında daha ayrıntılı veriler görüntülenir. Buna ek olarak, ayrıntılı görünüm, izleme aralıkları, kullanılabilirlik ve siparişlerin planlanan üretim süresi ve üretim süresine göre siparişlerin işleme durumu ile hız ve durma zaman eğrileri gibi bilgileri gösterir.

Tasarım sürecinde sınırları zorlamak

KM.ON’un müşterileri, K.management'a ek olarak, KARL MAYER yazılımının başlatılmasıyla, özellikle de korona çağında sunulan ürün yelpazesi için K.innovation'ı takdir ediyor. Çözgülü örme için web tabanlı tasarım aracı, pazara giriş süresinin kısalmasına yardımcı olur ve bu amaçla, tasarım sürecine dahil olan yeni ürünlerin geliştirilmesi ve tasarımı sırasında uygun erişim haklarıyla katılım sağlanır. Müşteriler, çevrimiçi yaratıcılık süreci boyunca, beyin fırtınasından hazır kumaşa kadar seyahat etmeye gerek kalmadan verimli ekip çalışması ve iletişimden yararlanır. Desen verileri doğrudan yazılımdan makineye aktarılır. Bu zaman kazandırır ve hataları önler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.