Textil del Valle, Kornit Dijital’i seçti

Textil del Valle Güney Amerika iştiraki, doğrudan deri boyama tekniği için Kornit Dijital’i tercih etti.

  14 Ocak 2020 08:59 Salı
Textil del Valle, Kornit Dijital’i seçti

Spor ve spor giyimde küresel liderler de dahil olmak üzere dünyanın en önemli giyim markalarının çoğuna hizmet veren Textil del Valle Güney Amerika iştirakinin, Kornit'in DTG (Doğrudan Deri Boyama Tekniği) uygulamasını tercih ettiğini duyurdu.

“Kornit, Pazar Taleplerini Yanıtlamaya Devam Etmemizi Sağlıyor”

Textil del Valle Genel Müdürü Juan Jose Cordova “Kornit'in sürdürülebilir baskı teknolojisi, bulmacanın son parçasını tamamlıyor. Bu yüzden giysinin kendisini üretmek, müşteri ihtiyacına göre talep yaratarak baskıya girmek ve tek bir lokasyondan göndermemiz için tam servis hizmetine sahibiz. Pazarımız, satılabilecek ya da stokta kalacak envanter raflarından uzaklaşıyor. Kornit’in çözüm teknolojisi işimizin ve müşterilerimizin bu belirsizlik ve riski ortadan kaldırmasına yardımcı oluyor. Dünyanın en sürdürülebilir tekstil fabrikasıyız ve Kornit, pazar taleplerini verimli ve sorumlu bir şekilde yanıtlamaya devam etmemizi sağlıyor. ” ifadelerini kullanarak memnuniyetini dile getirdi.

Textil del Valle Genel Müdürü Juan Jose Cordova, “Müşterilere faaliyetlerinin, ürünlerinin ve hizmetlerinin çevre üzerindeki etkisini tam olarak kontrol eden katı bir çevreci tutum sağlayan ISO 14001 sertifikası alan ilk Peru tekstil şirketi oldu. Kornit'in toksik olmayan pigment bazlı dijital baskı teknolojisi bu itibar ile bağdaştırılmaktadır.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kulka: Kornit Verimliliği Artırıyor

Kornit Pazarlama ve Ürün Stratejisi Başkan Yardımcısı Ömer Kulka ise “Textil del Valle, lululemon gibi markaları, onlara mükemmel kontrol ve doyumlulukta verimlilik sağlayan etkili bir iş modeliyle destekliyor. Kornit, söz konusu deri giysi veya kumaştan bağımsız olarak, bugün mevcut olan en hızlı, en parlak, en çevreye duyarlı baskı tekniklerini sağlayarak bu verimliliği artırıyor. Dünya çapındaki müşterilerin talep ettiği deri giyim müşterilerine hizmet etmek için onlarla ortak olmaktan gurur duyuyoruz.” Ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.