Textechno, Kontrol Sistemlerini Tanıttı

15-19 Ekim arasında gerçekleşen Itma Asia fuarında Textechno ve ortağı Almanya merkezli Herbert Stein GmbH & Co. üretim zincirini izleyen kalite kontrol sistemlerini tanıttı.

  23 Kasım 2018 00:00 Cuma
Textechno, Kontrol Sistemlerini Tanıttı

Almanya'da bulunan tekstil ve suni elyaflar için hassas test ekipmanlarının önde gelen tasarımcısı ve üreticisi olan Textechno GmbH & Co. KG, ve 60 yılı aşkın süredir kurulan Textechno, Avusturya'daki iştiraki Lenzing Instruments, üretim kalitesi ve sürdürülebilir test sistemleri segmentinde dünya pazarı lideridir.

Textechno’dan Yeni Kalite Kontrol Sistemi

Textechno’nun doğal ve sentetik elyaflar için otomatik test sistemleri,  eğrilmiş ve filament iplikler optimize edilmiş bir üretim prosesi için temel oluşturuyor. Bu esneklik ve birkaç test yönteminin sayesinde, ham madde atığı en aza indiriliyor, en yüksek üretkenlik sağlanıyor, ve dolayısıyla ekonomik fayda yaratılıyor.

Textechno'nun yeni tasarlanan Fiber Sınıflandırma Sistemi FCS'nin parçaları olan Balexpert ve Spinexpert, hem pamuk hem de sentetik elyafın kalitesini belirliyor. 2018’de gerçekleşen Itma Asia Fuarı’nda odak noktası, fiber paket uzunluğu ve mukavemet test cihazı Fibrotest; Micronaire istasyonu Fibroflow; atık kutusu ve renk test cihazı Optotest’in yanı sıra otomatik elyaf-uzunluk, kirlilik ve eğrilebilirlik test cihazı MDTA 4 üzerindeydi.

Kompozit test servislerinde Favimat +

Textechno, kompozit test hizmetleri için bünyesinde yeni bir departman kurduğunu belirtti. Bunun yanında, Favimat + cihazı ile en temel elyaf özelliklerini test etmenin yanı sıra, müşteriler Fimatest sistemi ile fiber - matris yapışkanlığını da inceleyebilirler. İpliklerin ve fitillerin işlenme özellikleri Rovıngtest ve Drapetest ile kompozitler için kumaşların ve NCF'lerin esnekliği ile belirlenir. Bu sayede müşteriler Textechno ile ödüllü test teknolojisine sahip olabilirler.

Dynafil Me + ile Hepsi Bir Arada Çözüm

Dynafil Me + otomatik filament iplik testi için hepsi bir arada bir çözüm sunuyor. Bu cihaz, POY'nin çekme kuvveti testi, DTY ve BCF'nin krimp testi veya monofilamentler, ATY ve FDY de dâhil olmak üzere her türlü ipliğin büzülme testi için mükemmeldir.

Textechno'dan Yeni Departman

Textechno, kompozit test hizmetleri için yeni bir departman kuruyor. Favimat + ile temel elyaf özelliklerini test etmenin yanı sıra, kullanıcılar Fimatest sistemi ile fiber / matris yapışmasını da inceleyebilirler. İpliklerin ve fitillerin işleme özellikleri Rovingtest ile belirlenirken, Drapetest ile kompozitler için kumaşların ve NCF'lerin esnekliği ölçülebilir. Hizmetlerimiz aracılığıyla ödüllü test teknolojisine kolayca sahip olabilirsiniz.

Araya girme sayısını belirlemek için Textechno, bu ekipmanın tüm haklarını elde ettikten sonra Enka Tecnica tarafından iyi bilinen Itemat'ın yerine geçen Interat ve interlace stabilite test cihazı Itemat + TSI'yi geliştirdiğini duyurdu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.