SANITIZED AG Yeni Teknoloji Merkezi TecCenter’i Açtı

SANITIZED AG, yenilikçi kapasitesini artırmak amacıyla Burgdorf/CH ana ofisinde yeni SANITIZED TecCenter’i açtı.

  03 Nisan 2016 09:11 Pazar
SANITIZED AG Yeni Teknoloji Merkezi TecCenter’i Açtı

Yeni SANITIZED TecCenter, profesyonel, işbirliğine dayalı ve etkili bir yaklaşım kullanarak uygulama teknolojisi konularına yönelik destek, mikrobiyolojik testler ve analizleri tek bir kaynaktan sunuyor.

Optimum Antimikrobiyel Koruma İçin Uyarlanmış Çözümler

SANITIZED, müşterilerin entegre hijyen fonksiyonu, UV ışınlaması ve küf gibi tanımlanmış agresörlere karşı malzeme koruması ve tekstillerde koku yönetimine sahip yeni ürünler geliştirmesine yardımcı oluyor. Artırılmış yenilik kapasitesi, polimer ve tekstil kaplamaları için test olanakları sunuyor. Yeni SANITIZED TecCenter, endüstriyel tekstil ve jeotekstil üreticilerinden faydalanarak plastik filmler veya kaplama destek sistemleri ve tekstillerinin üretilmesi için gerekli ekipmana sahip. Geçirmez plastikler ve tekstiller; ısıl ağırlık analizi, PVC, ısı ve soğukluk (jungle testi) için ısıl testler, gerilim, maruziyet (QUV,sprey, QUV/se, güneş testi XLS+), yıkama dayanıklılığı ve sulama gibi yoğun dayanırlık testlerine tabi tutulabiliyor. Tekstiller, pad transferi tekniği, ekstraksiyon tekniği veya boya banyosu yöntemi aracılığıyla aprelenebiliyor.

Polimer ve tekstil üreticileri için sundukları avantajları anlatan SANITIZED AG’nin CEO’su Urs Stalder şu sözlere yer verdi; “Yeni SANITIZED TecCenter’daki ekipmanlar, bu zamana kadar müşterilerin üretim süreçlerinde makine, zaman ve enerji açısından büyük masrafla yürütülmek zorunda kalınan ürün geliştirme ve optimizasyonunun iyileştirilmesi için laboratuar düzeyinde uygulama testleri yapmamıza olanak tanıyor. Müşterilerimizle yakın işbirliği halinde artık onların Ar&Ge projelerini etkili bir şekilde ilerletebiliriz. Ayrıca SANITIZED TecCenter, bu alanda tüm mikrobiyolojik laboratuar testlerini yürütebilecek şekilde donatılmıştır. Öngörülen koruma türü ve uygulanan Sanitized® teknolojisine bağlı olarak merkez, ayrı ayrı veya birlikte küf oluşumu, koku yönetimi, malzeme kötüleşmesi, toz mayaları veya bakteri gelişimi için testler yapabilir.”

Teknoloji Transferi Verimlilik ve Sürdürülebilirliği Artırıyor

Yeni SANITIZED TecCenter’in bir diğer hedefi de, yeni uygulama türleri için test edilip onaylanmış Sanitized® ürünlerden oluşuyor. Müşteriler, birkaç farklı malzeme için tek bir Sanitized® ürününün uygulanması sayesinde lojistik ve taşıma masraflarını azaltırken aynı zamanda makine ve araç filolarını dönüştürme ihtiyacı duymuyor.

 

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.