Sandler AG, Yeni Standartlar ile Ürün Gelişimini Şekillendiriyor

Sandler AG, 'de çeşitli ve verimli sentetik filtre malzemelerini sergileyecek.

  26 Mart 2018 01:00 Pazartesi
Sandler AG, Yeni Standartlar ile Ürün Gelişimini Şekillendiriyor

Sandler AG,  13-15 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar boyunca iç mekan hava kalitesi ve yeni uluslararası standartlar ilgi odağı olacak. Isıtma, havalandırma ve klimalara yönelik etkili cep filtre malzemeleri ve nonwovenlar, tüm çalışma süreleri boyunca yüksek verimlilik sunar. Kabin hava ve motor hava filtrelerine yönelik nonwovenlar, araçlarımızdaki iç hava kalitesinin iyileştirilmesine yardımcı olur.  Yakıt filtresi malzemeleri motoru korur ve verimli yanmaya katkıda bulunur. Sentetik elektrikli süpürge torbaları, kir parçacıklarını ve tozları güvenilir şekilde yakalar ve daha yüksek bir emme gücü sağlar.

Yeni uluslararası ISO 16890 test standardı, hem filtrasyon performansı hem de enerji verimliliği açısından filtrasyon pazarını ve ürün geliştirmeyi değiştiriyor. Sandler, filtre malzemeleri bu önceliklerin üzerine eğiliyor: Düşük basınç düşüşü ile filtrasyon tesisinin çalışması sırasında enerji tüketimini azaltıyor. Aşamalı olarak yapılandırılmış cep filtresi ortamı, <1 μm'den küçük ince lifleri içerir ve yüksek toz tutma kapasitesi kadar yüksek verim de sağlar. En son çıkan Sandler ürünü olan enAIRsave®, mükemmel filtrasyon performansını enerji verimliliği ile birleştirir ve ISO 16890'a göre tüm verimlilik aralıkları için ideal ürünler sunar. Beraberindeki konferansın bir parçası olarak, Sandler'dan bir konuşmacı ISO 16890 hükümlerine göre bu yeni cep filtre malzemesinin avantajlarına dikkat çekecek.

Sandler nonwovenlar, ayrıca dayanaklı sentetik malzeme filtrenin çalışma ömrü boyunca optimum performansa sahip olduğu için sıcaklık ve neme dayanıklıdır. Katlanabilen Sandler filtrasyonlu nonwovenlar da tüm yaygın katlama proseslerinde kolayca işlenebilir. Elyaf yapısı doğru pilelemeyi destekler. Kullanılan polimerler, pileleri istikrarlı ve mekanik etkilere dayanıklı hale getirir.

Sandler, fuarda filtre malzemeleri için çok yönlü uygulama alanları hakkında bilgi verirken, buna ek olarak, teknik uygulamalarda kullanılan diğer nonwoven kumaşların yarattığı atmosfere dikkat çekecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.