RISE® Konferansı İnovatif Geleceği Gösteriyor

INDA’nın RISE® Konferansı, tasarlanmış kumaşlar ile ilgili yeni düşüncelere ilham verirken, sektör için inovatif geleceği gözler önüne seriyor

  25 Şubat 2016 08:13 Perşembe
RISE® Konferansı İnovatif Geleceği Gösteriyor

INDA’nın New Orleans’taki RISE® Konferansı’na katılan teknoloji kaşifleri, konferansta şahit oldukları değerli bağlantılar, çözümler ve yeni fikirlerden ilham aldı. 25-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenen konferansa 100’ün üzerinde profesyonel, sektör uzmanı, bilim adamı ve Ar-Ge uzmanı katılarak, dokusuz yüzeyler (nonwovens) ve tasarlanmış kumaşların geleceğini değiştirme potansiyeli olan konu başlıklarını dinledi.

INDA Başkanı Dave Rousse, etkinlikle ilgili olarak “ RISE® Konferansı, gelecek üzerine yaptığı vurgusu ile sektörümüzdeki diğer etkinliklerden oldukça farklı. Bu yönü ile gözünüzü açan ve insanların bugüne kadar muhtemelen hayal bile etmedikleri  uygulamaları düşünmeye iten bir etkinlik.”  dedi.

RISE® Dayanıklı Ürün Ödülleri Sahibini Buldu
Prestijli RISE ® Dayanıklı Ürün Ödülü, emici hijyen ürünleri için bir nonwoven ürünü olan Fibrella™ Lite için Suominen firmasına takdim edildi. RISE® konferansı katılımcıları, finale kalan Groz-Beckert’ın Gebecon Needle ve ITW Dynatec’in Ultra SCS’i arasından Fibrella™ Lite ödüle layık gördü.

Kıdemli Başkan Yardımcısı Lynda A. Kelly, ödülle ilgili şunları söyledi; “Yüzde 100 termoplastik elyaf ile yumuşaklık, mukavemet ve yüksek uzama sunan hafif bir nonwoven ürünü olan Fibrella™ Lite için Suominen bu prestijli ödülü almaya hak kazanmıştır. Bu ödül için INDA, RISE ® komitesi ve katılımcılarına teşekkür ediyoruz.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.