Oerlikon’un yeni güncellemesi ACW'yi WINGS'e dönüştürüyor

Oerlikon Barmag, iplik sarıcı makinaları için geliştirdiği son sistem güncellemelerini piyasaya sürdü.

  31 Aralık 2019 09:48 Salı
Oerlikon’un yeni güncellemesi ACW'yi WINGS'e dönüştürüyor

İsviçreli makine üreticisi Oerlikon Barmag, ACW serisi sarıcıları için geliştirmeler, iyileştirmeler yaptı. Dünya çapındaki binlerce sarımcı, bu sistem güncellemesinden faydalanabilirler. Son zamanlarda, WING konseptinin faydaları ACW teknolojisine sahip POY eğirme sistemlerinin operatörleri için uygun hale geldi.

Enerji, atık ve HR açısından yapılan tasarruflara ek olarak, WINGS konseptinin faydaları her şeyden önce sürekli bir bağlamda yüksek iplik kalitesi içermesindendir ve bu da WINGS ipliğini ileriki işlemlerde bir kazanan haline getirmektedir. Özellikle de boyama şekilleri  göz önünde bulundurulduğunda, iplik, geleneksel sarma teknolojisi kullanılarak üretilen ürünlere kıyasla oldukça üstündür.

Artık, iplik üreticileri bu duruma karşılık gelen sistem güncellemesi sayesinde bu tipik WINGS özelliklerini ACW bobinleriyle de elde edebilmektedirler. ACW WINGS dönüşüm bileşenleri ve çekme üniteleri için ACW yükseltmeleri hemen hemen hiç teklemeyen birimler olarak kurulabilirler, böylece sistemin aksama süreleri en aza indirilmiş olur.

Analog WINGS'e benzer şekilde, yeni ACW WINGS çekme ünitesi daha kompakttır ve ipliği iplik kılavuzları yerine makaralar kullanarak yönlendirir. Bu, iplik için sürtünmeyi en aza indirir ve sapma açıları aynı kalır, bu durum da tüm paketlerde iplik gerilimini optimize edebilir.

 

Mükemmel İplik Değeri

96 pozisyonlu ilk genişleme aşaması, Çin polyester iplik üreticisi Zhejiang Rongsheng'de başarıyla faaliyet gösteriyor. Güncellemeler hakkında bildi veren Rongsheng'deki Fabrika Müdürü Xu Yongming, “Sadece dört gün sonrasında mükemmel iplik değerleri elde ettik. İplikler yüzde 98'lik tam paket oranı ve ton başına 0.5 iplik kopuş oranı için AA kalitesinde. Bu, bir kez daha ACW ipliklerimizle en iyi üreticilerden biri olmamızı sağladı” dedi. 2019 sonunda 88 pozisyona sahip ikinci bir genişleme aşaması takip edilecektir.

 

Dönüşüm paketi ayrıca, bir yıldan kısa bir sürede elde edilen hızlı yatırım getirisinin sayesinde, özellikle ilgi çekici olmaktadır. ACW WINGS, polyester, poliamid 6 ve poliamid 6.6 için tüm ACW tipi POY / HOY sarıcıları için mevcuttur.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.