Merinos Yünü Piste Çıkıyor

Woolmark, Nissan Formula E takımının resmi teknik ortağı oldu ve Merinos yünün kendine özgü teknik ve eko-kimlik özelliklerini geliştirerek performans odaklı takım kitleri oluşturdu.

  07 Şubat 2023 08:38 Salı
Merinos Yünü Piste Çıkıyor

Woolmark ve Nissan işbirliği, pistte Nissan’ın yeni Formula E yarış üniformalarına yeni bir teknik katman getiriyor. Dayanıklılık ve performans göz önünde bulundurularak oluşturulan Merinos karışımı yün kiti, yünün teknik faydaları sayesinde performansı artırmak için taban katmanlar, orta katmanlar ve dış katmanlardan oluşuyor ve ortalama %50 Merinos yünü içeriyor.

Performans İçin Doğal Olarak Tasarlanan Merinos Yünü

Merinos yünü takım kitinde tişörtler, polo tişörtler, gömlekler, pantolonlar, şortlar, katmanlı giyim, su geçirmez ceketler ve şapkalar yer alıyor. Pilotların yarış sırasında en üst seviyede konfor ve eşsiz doğal özelliklerini hissedebileceği Merinos yünü, hava soğuk olduğunda sıcak, sıcak olduğunda ise serin kalmanıza yardımcı olur. Doğal olarak nefes alabilen ve bakımı kolay olan Merinos yünü, kokuya, rüzgâra, suya ve UV ışınlarına karşı dayanıklıdır. Başka hiçbir elyaf Merinos yününün tüm faydalarını karşılayamaz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.