Mayer & Cie Gelişmiş Teknolojilerini Tanıtacak

Örgü teknolojisi liderlerinden Mayer & Cie üç örgü makinesini tekstil sektörüne tanıtacak.

  22 Nisan 2020 20:40 Çarşamba
Mayer & Cie Gelişmiş Teknolojilerini Tanıtacak

Bu yılki ITM tekstil makineleri fuarının 22-26 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da yapılması planlanıyor. ITM, Koronavirüsün yayılması nedeniyle gelecek yıl Haziran'a ertelendi. Ancak Mayer & Cie daha küçük ölçekli de olsa ITMA kadar önemli olan bu fuar için hazırlıklara devam ettiğini açıkladı. Firma fuarda D4 2.2 II, OV 3.2 QCe ve Relanit 3.2 HS, iki çift plaka makine, D4 2.2 II ve OV 3.2 QCe, ribana ve interlok olmak üzere toplamda 3 makinesini kullanıcıların ilgisine sunacak. Bu makinler örgülere yönelik güçlü talebi hedef alırken Relanit, Türk müşterilerin geleneksel favorisi olarak öne çıkıyor.

Mayer & Cie Bölge Satış Müdürü Stefan Bühler konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Türkiye, ürünlerimize olan talebin en güçlü olduğu pazarlardan biri. Bu da ITM'yi bizim için çok önemli kılıyor. Her ne kadar bu ticaret fuarının ne zaman gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini henüz bilmesek de elbette bu fuar için elimizden gelenin en iyisini yapacak şekilde hazırlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Ekonomik Yaşam Ciddi Şekilde Kısıtlanıyor”

Küresel çapta bir krize neden olan COVID19 salgınına ilişkin de açıklamalarda bulunan Mayer & Cie Bölge Satış Müdürü Stefan Bühler, “Salgının yayılmasının tetiklediği daha kısa tedarik zincirleri gereksiniminden yararlandık. Bu etki o zamandan beri elbette yok oldu. Hem Orta Avrupa'da hem de Türkiye'de salgına yakalanan insan sayısı artmaya devam ediyor, kamu ve ekonomik yaşam ciddi şekilde kısıtlanıyor ve yatırım yapmaya hazır olma durumu minimum düzeye iniyor. Covid-19'un yayılmasını içeren önlemlerin etkili olduğunu ve yavaş yavaş normal çalışma koşullarına dönebileceğimizi umuyoruz. Kriz sona erdiğinde portföyümüzü müşterilerimize sunmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

Bunun yanı sıra prensip olarak Türkiye'de çift plaka makinelerine yönelik bir eğilim gördüklerini söyleyen Bühler, “Fuarda sergilemeyi planladığımız makine seçimi bu eğilime bağlı” ifadelerini kullandı.

D4 2.2 II

 

Fuarda sergilenecek birinci makine olan D4 2.2 II, müşterileri tarafından Interlok ve Ribana yapıları üretmek için kullanılan, denenmiş ve test edilmiş bir modeldir. Örgücüler, bu makinenin özellikle likralı örgüde üretken ve güvenli olduğunu ifade ediyor. 40 fayn’a kadar üretilebilen D4 2.2 II ayrıca sandviç kumaşlar üretimi de yapıyor. Üretilen malzemeler moda ve spor giyiminde kullanılıyor.

 


OV 3.2 QCe

Fuarda sergilenecek ikinci makine olan an OV 3.2 QCe, kullanım amaçları ve popülerliği bakımından D4 2.2 II'ye benzerdir. İnterlok yapıları ve Spacer kumaşı 40 fayn’a kadar üretir. Bu makinenin özelliği kovanı ve kapakları hızlı ve kolay bir şekilde değiştirmeyi sağlayan Kolay ve Hızlı Kova Değişimli Sistemidir (Quick Change easy system). OV 3.2 QCe, aynı zamanda yüksek şasi ve dev şasi olarak üretileilir.

Relanit 3.2 HS

 

Fuarda sergilenecek üçüncü makine olan Relanit 3.2 HS hakkında Stefan Bühler “hem küresel alanda hem de Türkiye'de örmeciler arasında eski bir tanıdık” diyor. 30 inçlik bir modelde 50 RPM’ye kadar çıkabilme özelliğine sahip bu makine, piyasada, son derece güvenilir olmasıyla ve yüksek dalgalanma gösteren iplik kalitelerinde bile iyi sonuçlar vermesiyle biliniyor. Bu yılki ITM'de Relanit 3.2 HS, Mayer Temizleme Sistemi (MCS) ile ziyaretçilere sunulacak. Bu yeni sistemde iğne, platin kanalları ve dil yatağı arasında bir hava akımı olmaktadır. Sonuç olarak daha az uçuntu birikmektedir ve bu da iki buçuk kat daha uzun iğne ömrü sağlamaktadır. İğne yağı tüketimi de üçte bir oranında azalmaktadır

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.