Mahlo Gelişmiş Teknolojileri ile Index 2020’de

Mahlo GmbH + Co. KG, Index 2020 fuarına katılım gösterecek. Firma, ziyaretçilere yüksek kaliteli ve verimli dokunmamış yüzey kumaşı üretimi için çözüm önerilerinde bulunacak.

  11 Mart 2020 09:55 Çarşamba
Mahlo Gelişmiş Teknolojileri ile Index 2020’de

Dokusuz yüzey kumaşlar sanayi sektörünün hemen hemen her alanında tercih ediliyor. Sağlıktan inşaat sektörüne kadar pek çok alanda kullanılabilen dokusuz yüzey kumaşı ürünlerinin işlevselliklerinin her zaman yüzde 100 garanti sunması bekleniyor. Bu noktada üretim aşaması kusursuz bir şekilde gerçekleşmeli. Üretim sürecindeki önemli parametreler ise birim alan başına ağırlık, nem veya katman kalınlığı olarak belirtiliyor. Kurulu sistem çözümleri ile Mahlo, kullanıcılarına bu değerleri güvenilir bir şekilde sunuyor. Alman makine üreticisi, uyguladığı yöntemle üreticilerin ve son kullanıcıların birinci sınıf kalite standartları ve üretimde maksimum verimlilik elde etmelerine yardımcı oluyor.

Yeni Teknolojiler Fuarda Tanıtılacak

Mahlo, yenilikçi bakış açısı ile geliştirdiği ölçüm ve kontrol teknolojisi 20-23 Ekim tarihleri arasında İsviçre'nin Cenevre kentinde düzenlenecek olan dokunmamış yüzey kumaşlar alanında önde gelen ticaret fuarı Index 2020’de yer alacak. Sektöre dair pek yeni teknolojinin tanıtıldığı fuarda firma var olan çözüm önerilerinin yanı sıra ziyaretçilere başta Qualiscan QMS-12 güncel sensör gelişim teknolojisi olmak üzere yeni sistemlerini de tanıtacak. Alman makine üreticisi Mahlo’nun sensörleri ve ölçüm çerçevelerini de içeren modüler sistemi, kumaşın tüm genişliği boyunca temel ağırlık, nem veya tabaka kalınlığı gibi kritik parametreleri ölçüyor, kaydediyor ve kontrol ediyor. Uygulamaya ve göreve bağlı olarak, bu amaçla farklı ölçüm yöntemleri kullanılıyor. X-ışını ve beta radyasyonu, beyaz ışık etkileşimi veya kızılötesine yakın ölçüm seçenekleri de bulunuyor. Infralot IMF-T versiyonu ise temel ağırlık ve nem sensörü ölçüm sırasında iletim yöntemi olarak kullanılıyor. Infralot IMF-T, 500 g / m²’ye kadar daha kalın malzemeler için ideal çözüme ulaşılmasını sunuyor. Ek olarak, konvansiyonel yöntemlerin aksine, sürekli hareket halinde bir filtre tekerleği ile dağıtım sağlanıyor. Yeni geliştirilen eşzamanlı filtre ile tüm dalga boyları aynı anda ve aynı noktada ölçülüyor. Bunun yerine, ışık aynı anda altı detektöre dağıtılıyor. Bu işlem, ölçüm yanlışlıklarını ortadan kaldırırken, referans ve emilim rezonanslarının gerçek noktada ölçümünü de mümkün kılıyor. Ziyaretçiler fuarda Mahlo’nun geliştirdiği ölçüm ve kontrol teknolojisini yakından inceleme fırsatı bulurken yeni ürünlerini de deneyimleme fırsatı bulacaklar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.