Kriz Zamanlarında Bile Partner

Mahlo GmbH'nin uzaktan erişim destek hizmetiyle, Alman makine üreticisinin müşterileri, sahada teknisyenler olmasa bile, her zaman hızlı yardım alabilecekleri bir ortağa sahip oluyor.

  23 Mart 2021 11:27 Salı
Kriz  Zamanlarında Bile Partner

Corona krizi nedeniyle halen global ölçekte işletmeler ve sektör sıkı bir şekilde kontrol altında. Küresel bir ikinci dalgayla birlikte, yaz aylarında yaşanan gelişmenin ardından iş seyahati artık daha zor hale geliyor. Ancak sınırlar kapalı olsa bile şirketler sorunsuz bir şekilde çalışmalarına devam edebilmek için üretim hatlarına güveniyor. Zaten kritik bir zamanda kayıplar anlamına da geldiği için özellikle makine performans aksamalarından  kaçınılmalıdır. Mahlo GmbH + Co. KG'nin uzaktan erişim destek hizmetiyle, Alman makine üreticisinin müşterileri, sahada teknisyenler olmasa bile, her zaman hızlı yardım alabilecekleri bir ortağa sahip oluyor.

Mahlo Uzaktan Çözümler

Güvenli erişilebilirlik ve sektör-odaklı uzman bilgi birikimi ile makine üreticisinin servis merkezi, Mahlo sisteminin durumunu uzaktan değerlendirmek, hataları bulmak, yazılımı güncellemek veya veri yedeklemeleri gerçekleştirmek için merkezi iletişim noktasıdır. Sadece Corona'dan beri değil. 2005 yılından bu yana, sisteme hızlı ve karmaşık olmayan erişim sağlamak için, tedarik edilen tüm Mahlo sistemlerine standart olarak uzaktan kumanda yazılımı yüklenmiştir. Bu, bir teknisyenin fiziksel site erişimine ihtiyaç duymaksızın yazılım sorunlarının çözülmesini sağlar.

Mahlo'nun uzmanları, bir  hatanın hızlı çözümü için şirketin uzmanlarıyla birlikte çalışır. Örneğin, bir müşterinin tesisindeki bir donanım arızasından sonra, sorumlu kişi arızalı bileşeni yerinde değiştirip bağlantısını üretim hattına gerçekleştirdi. Mahlo daha sonra yazılımı güncelledi ve yeniden uyumlu olacak şekilde yapılandırdı. Servis ekibi, operasyonun beş dakika veya birkaç saat sürmesine bakılmaksızın, yalnızca tüm arızalar giderildiğinde işini güvenle yapmış olur.

Sadece Korona Kaynaklı Bir Avantaj Değil

Bununla birlikte, uzaktan servis, yalnızca Corona ile ilgili kısıtlamalar durumunda müşteriler için avantajlar sağlamaz. Genel sonuç şudur: daha düşük maliyetlerle daha kısa sürede arıza tespit. Bunun nedeni, makine üreticisinin ekibinin, bir teknisyenin önce sahaya gitmesi gerekmiyorsa, acil durum çağrılarına özellikle operasyonel aksaklıklar tespit edildiğinde daha hızlı yanıt verebilmesidir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.