Groz-Beckert Müşterileri Tekstil Konferansı’nda Buluştu

Groz-Beckert, müşterilerini Albstadt’ta düzenlediği Uluslararası Tekstil Konferansı’nda ağırladı.

  25 Ekim 2016 09:00 Salı
Groz-Beckert Müşterileri Tekstil Konferansı’nda Buluştu

Tekstil yüzeyleri üretiminde ve birleştirilmesinde kullanılan endüstriyel makine iğneleri, hassas parçaları, sistem ve servislerinin dünyadaki lider üretici ve tedarikçilerinden Groz-Beckert, şirketin genel merkezinin bulunduğu Albstadt – Almanya’da, 22 Eylül 2016 tarihinde düzenlenen tekstil konferansında müşteri ve iş ortaklarını sektörün uzmanları ile buluşturdu.

Tekstil sektörünün önde gelen uluslararası 160 firmasından temsilcilerin yer aldığı buluşmada Türkiye’den de Pimsa, Şiteks ve Kadifeteks üst düzeyde temsil edildiler. İplik ve tekstil üretimi konusunda önemli verilerinin ve analizlerinin yer aldığı buluşmada, katılımcılara geniş bir pencere açılmış oldu. “The Fabric Year” sunumu ile birlikte, birçok önemli uzmanın aktardığı bilgiler, katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.

Nonwoven Sektöründeki Yenilikler Anlatıldı

Groz-Beckert KG Yönetim Kurulu Üyesi, Eric Schöller tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından, söz alan Andreas Engelhardt, konferansın ana gündemini oluşturan “The Fabric Year” başlıklı çalışmayı sundu.  Ardından Contarix GmbH şirketinden Dr.Karl-Michael Schumann tarafından nonwoven endüstrisindeki yeni ürünler sunumu yapıldı. Schlegel und Partner GmbH şirketinden Jan Kettmann ise otomobillerdeki farklı tekstil uygulamalarına dikkat çekti.

Öğle yemeğinin ardından devam eden oturumlarda ise, Brembo SpA şirketinden Omar Cividini tarafından otomobil sanayisinde tekstil başlıklı sunum yer aldı. Italcementi SpA şirketinden Dr. Monica Segata ise yenilikçi bir tekstil uygulama alanı olan, inşaatlardaki tekstiller içerikli sunumunu gerçekleştirdi. Son olarak ise Andreas Engelhardt ve Martin Weiler, Groz-Beckert tarafından gerçekleştirilen pazar araştırmalarının sonuçlarını, endüstrideki toplam makine sayısı, elyaf üretim miktarları gibi verilere dayalı olarak izleyicilerle paylaştı. Organizasyon, katılımcıların ve sektör temsilcilerinin tanışmalarına olanak sağlayan akşam yemeği ile sonlandırıldı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.