Finproject’in Yenilikçi Tabanları

Ayakkabı sektörünün talep ettiği hafif, dayanıklı ve doğa dostu tabanları üreten Fniproject,güçlü bir pazara sahip

  17 Mart 2013 18:22 Pazar
Finproject’in Yenilikçi Tabanları

İtalya merkezli Finproject’in 40 yıllık tecrübesi ile püskürtme kalıp teknolojisi kullanarak 1995’ten beri üretilen XL Ekstra Light tabanları, ayakkabı sektöründe yenilikleri beraberinde getiriyor. Bu teknoloji ile üretilen tabanlar rakiplerine göre 3 kat hafifliğin yanı sıra sağlamlığı, kolay aşınmazlığı ve doğa dostu materyallerin kullanılarak üretilmesi ile tanınıyor. Poliolefin’den üretilen XL Ekstra Light tabanları kullanımdan sonra yok olarak, doğayı kirletmemeleri ile de sürdürülebilirliğe katkı sunuyor.

“Yürü ve Uç” sloganıyla duyurulan Ekstra Light tabanlar doğa dostu, hafif, güçlü ve hafif teknolojisiyle dünya çapında pek çok markanın tercihi haline gelmeyi başardı. Günümüzde; Giorgio Armani, Camper, Crocs, Prada, Samsonite, Hugo Boss, Dr. Scholl, Clarks, Llyod, Salvatore Ferragamo, Mephisto, Paciotti 4US gibi pek küresel marka XL Extra Light tabanlarını tercih ediyor.

Ayak konforu ve yürüme kolaylığı açısından ayakkabının hafif olması büyük bir önem taşıyor. XL Ekstra Light tabanları uzun süren kullanımlarda da bu konforun sağlanması için Finproject tarafından geliştirildi. Yumuşak ve hafif yapısıyla ayaklarınıza daima esneklik özgürlüğü tanıyan bu ürün, ayakkabı üreticileri tarafından daha yoğun olarak talep edilmeye başlandı.

XL Ekstra Light tabanlar ayrıca, verdiği devamlı tazelik hissiyle ortholite taban teknolojisi sayesinde antibakteriyel taban özelliği ile, uzun sureli kullanımlarda koku yapmıyor ve nemi hapsediyor. Ürün, ekstra konforlu iç taban yapısıyla ayak sağlığını öne çıkararak ayaklara yastık konforu sunuyor.

40 yıldan uzun bir süredir ayakkabı bileşenleri sektöründe yer alan Finproject, otomotiv, spa endüstrisi, iç tasarım ve mobilya sektörlerinde de büyük ölçekli üretimlerle pazarda büyümesini sürdürdü. Grup, İtalya’da ve İtalya dışında 5 operatif ve üretim birimine (İtalya’da Morrovalle ve Ancarano, Romanya’da Valea Lui Mihai, Hindistan’da Rajasthan ve Çin’de Guangzhou) sahip bulunuyor. Finproject, 1997 yılında Avrupa’daki ayakkabı sektöründe ISO 9001 belgesine ulaşan ilk firma oldu. Firmanın geliştirdiği XL Extralight ürünü, geliştirilmiş teknolojisi ve avantajlarıyla otomotiv sektöründen iç tasarıma kadar birçok alanda yer buluyor. Firma, farklı sektörler için uygun kalıpları CAD-CAM ve diğer yüksek teknolojileri kullanarak üretiyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.