DiloGroup Pandemiden Güçlenerek Çıkıyor

Tüm Dünya’da olduğu gibi Çin'de geleneksel olarak yüksek bir iş payına sahip olan DiloGroup, 2020 ortasından bu yana nonwoven endüstrisinin artan taleplerini karşılıyor.

  11 Şubat 2021 09:15 Perşembe
DiloGroup Pandemiden Güçlenerek Çıkıyor

Tıbbi ve Hijyen Ürünleri

Açıkça görülüyor ki, böyle bir tıbbi kriz, tıbbi ve hijyenik dokunmamış ürünlere olan ihtiyacı artırmış ve bu da, su ile karıştırılmış ürünlerin elyaf hazırlama ve ağ oluşturma için makine sistemleri için yeni siparişler ile sonuçlanmıştır. Bu sektörde DiloGroup, geleneksel olarak büyük tarak çalışma genişlikleri ve yüksek web hızları anlamına gelir. Asya'da, bu tür ürünlerde, klasik rastgele web taraklama teknolojisi kullanılarak veya daha da iyisi bu üretim hatlarının yüksek hızlı çapraz dizicilerle birleştirilmesiyle gerçekleştirilebilecek daha yüksek çapraz mukavemete yönelik artan bir talep var.

Su ile karıştırma hatları genel alanında, DiloGroup'un bir su ile karıştırma ekipmanı uzmanıyla hiçbir ortaklığı yoktur. Bu nedenle, genel yüklenici olarak elyaf hazırlığından başlayarak kesme, sarım ve paketleme gibi hat sonu ekipmanlarına kadar komple su bağlama üretim hatlarını teslim edemedik.

SICAM s.r.l., İtalya ile İşbirliği

Bununla birlikte, 2020'nin ortasından bu yana, SICAM ile su ile karıştırma, kurutma ve hat sonu sistemlerinin tüm bileşenleri dahil olmak üzere eksiksiz üretim hatları tasarlamamızı ve sunmamızı sağlayan yakın bir işbirliği var. Bu işbirliği, DiloGroup'u yüksek üretim kapasitesine sahip ince elyaflardan hafif ağırlıklı nonwoven üretimi için hidro-bağlama hatları için genel bir yüklenici yapmaktadır. İlk proje halihazırda ihale edildi. Bu, klasik iğnelemeyi tamamlayan hafif ve hijyen sektöründeki artan faaliyetimizin başlangıcını işaret ediyor ve bu özel uygulama alanında dünya çapındaki konumumuzu iyileştirmeye yardımcı olacak.

Sürdürülebilir Dokunmamış Malzemeler

Ek olarak, sürdürülebilir nonwoven ürünlere olan talep artıyor. Sürdürülebilirlik ve üretim aşamasında enerji ve su tüketiminin azaltılmasına yönelik politik talepler iyi tanımlanmıştır. Tek kullanımlık malzeme olarak kullanılan dokunmamış kumaşlar biyolojik olarak parçalanabilir olmalıdır. Bu, başlangıca döndüğümüz ve doğal ve viskon elyafların işlenmesinde uzmanlaşmada elde edilen sonuçlara sahip DiloGroup'un artık "MicroPunch" teknolojisiyle geliştirme çalışmasına dayalı olarak daha fazla deneyim kazanabileceği yerdir. Geliştirme çalışmasında ortaklarla yapılan işbirliği, yoğun iğneleme teknolojisinde iğne modüllerinin kullanım ömrünü de etkileyen başarılara yol açtı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.