Dilo Group INDEX'te

Nonwoven teknolojilerinin önemli üreticilerinden Dilo Group, INDEX Fuarı’nda elyaf hazırlığından mamul iğneleme keçesine uzanan geniş ürün yelpazesi hakkında bilgi verecek.

  28 Şubat 2017 10:00 Salı
Dilo Group INDEX'te

Uluslararası nonwoven üreticileri, 4-7 Nisan 2017 tarihleri arasında İsviçre'nin Cenevre kentinde düzenlenecek INDEX Fuarı‘nda bir araya gelecek. Nonwoven teknolojilerine dair yeniliklerin tanıtılacağı fuarda yer alan Dilo Group;  DiloSpinnbau, DiloTemafa, DiloMachines ve DiloSystems birimleriyle hemen hemen tüm uygulamalar için sunduğu özel üretim hatlarını sergileyecek.

Dilo Group birimleri tarafından ITMA 2015 Fuarında lansmanı yapılan yeni teknolojiler, INDEX Fuarı’nda kullanıcılara yakından tanıtılacak. DiloTemafa, yüksek üretim hızlarında birkaç açma kademesi kullanılarak daha uzun elyafların yumuşak bir şekilde açılması için yeni olanaklar sunuyor.

DiloSpinnbau'nun VectorQuadroCard'ı, ise ara bölümün basit ve hızlı bir şekilde değiştirilmesi ile farklı tarak türlerini bir tarağın içinde birleştiriyor. Yeni tasarlanmış dağıtım sistemi paralel, rastgele veya yoğunlaştırılmış ağların üretimine izin vermek için esnektir. Açık dozaj beslemesinin avantajlarıyla ince dozajlamaya izin veren hacimsel bir sistemin prensiplerini birleştiren yeni tarak besleme sistemi Unifeed, aynı zamanda bu yeni tarağa adapte edilmiştir. DiloMachines'in yeni sunulan yatay çaprazlama DLSC 200’ü, kullanılan elyaflara bağlı olarak 200 m/dakikalık elektro-mekanik bir besleme hızı ile çapraz geçiş teknolojisinde yeni standartlar belirledi. DiloMachines'in yeni iğne modülü tekniği 22 iğneyi bir plastik desteğe gömer ve çok yüksek iğne yoğunluğuna sahip iğne kartonlarında kullanılır. Bu modüller, iğne kartonlarının hızlı ve hassas şekilde doldurulmasına sağlar.

Değişken iğne düzenlemeleri ile dikiş dağılımındaki kötü noktaların ortadan kaldırıldığı Variopunch teknolojisi, böylece daha homojen ve daha yüksek bir yüzey kalitesi oluşturur. Bu iğne modülü teknolojisi, ilk olarak İtalya'daki ITMA 2015'de sunulan kompakt hatta kullanıldı.

Dilo Group'tan Kompakt Hat

Bu kompakt hat, karbon gibi özel liflerden üretilen yüksek kaliteli iğne keçeleri üretimi için tasarlandı. Sadece laboratuvarlar için küçük üretim hatları ve kâğıt makinesi keçeleri için büyük iğneleme hatları değil, aynı zamanda kesikli liften iğneleme keçesi imalatı için tüm makineler Dilo Group portföyünü tamamlıyor.

Müşteri ihtiyaçlarına göre optimum üretim hattı tedarik etmek için gerekli teknik bilgiye ve teknolojiye sahip olan Dilo Group, dünya genelindeki nonwoven endüstrisine 300'den fazla üretim hattı tedarik etti. Tekstil araştırma merkezinde yürüttüğü mühendislik ve Ar-Ge çalışmaları ile son derece modern ve yenilikçi üretim hatlarını müşterileri ile buluşturan Dilo Group, Cenevre INDEX Fuarı’nda yer alan standında tüm yeniliklerini yakından tanıtacak.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.