AUTEFA Solutions’tan Başarılı Spunlace Denemesi

Avusturya, Linz'deki Nonwovens Competence Center'da Lenzing ve VEOCEL ™ markasının arkasındaki ekibi ile birlikte başarılı spunlace denemeleri gerçekleştirdi.

  07 Haziran 2021 12:02 Pazartesi
AUTEFA Solutions’tan Başarılı Spunlace Denemesi

Nonwovens Competence Center'da bulunan AUTEFA Solutions spunlace hattı ile Hidro-Bağlama Makinesi V-Jet FUTURA, açma ve harmanlama, ağ oluşturma, hidro-bağlama, kurutma, kesme ve sarma dahil olmak üzere şirketin “balyadan kumaşa” tüm Nonwoven makine portföyünü kullanan yeni müşteriler için deneme safhasında kullanılabilir . Yakın zamanda, VEOCEL ™ markalı selüloz bazlı nonwoven elyaflarıyla tanınan Lenzing'den bir ekip, Avusturya, Linz'deki AUTEFA Solutions Nonwoven Yetkinlik Merkezi'nde denemelere davet edildi.

‘’Yeni Serimiz Pazara Hazır’’

Spunlace Birimi Başkanı Christoph Machill: “Son yıllarda tam güç ve teknik bilgi ile hedeflenen yeni serimiz artık pazara hazır. Bio-degrade (biyolojik ayrıştırma işlemi) edilebilen ürünlerin işlenmesi konusunda da çözümler sunmaya odaklandık. "dedi Spunlace sektörü, ürün üreticileri için hala zorludur. AUTEFA Solutions, doğrudan ve çapraz bindirmeli spunlace ürünlerinin üretimi için eksiksiz hatlar sunar. Enjeksiyon Kartı ve Crosslapper Topliner CL 4006 CL'den oluşan ağ oluşturma süreci, yüksek ve tutarlı nonwoven kumaş kalitesinin anahtarıdır. AUTEFA Solutions, Hidro-Bağlama Makinesi V-Jet Futura ve Kare Tamburlu Kurutucu ile gelişmiş Spunlace teknolojisi SQV, yatırımlarda hızlı bir geri dönüş sağlar.

Termal Enerjiden Tasarrufu

V-Jet FUTURA teknolojisi, nozül ile yapıştırılacak kumaş arasında önemli ölçüde azaltılmış mesafeye sahip benzersiz V-Jet yapısı sayesinde% 30 daha az elektrik enerjisi tüketimi ile gerçekleşir. Kare Tamburlu Kurutucu SQ-V, yatay bantlı kurutucunun kurutma verimliliğindeki avantajı, tamburlu kurutucunun alan avantajı ile birleştirerek az yer kaplayan daha uzun kurutma uzunluğudur. Spunlace işleminde kullanılan alışılagelen kurutma teknolojisine kıyasla% 30 termal enerji tasarrufu sağlanabilir.Avusturya, Linz'deki AUTEFA Solutions spunlace hattı, müşterileri yeni gelişmiş ürünlerde destek denemeleri için mükemmel fırsatlar sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.