Autefa Çözümleri, Index 2023'te

Cenevre'deki Index Fuarında Autefa Çözümleri, Nonwoven üretim teknolojisi alanındaki en son teknik gelişmelerini sergileyecek.

  16 Mayıs 2023 08:54 Salı
Autefa Çözümleri, Index 2023'te

Odak noktası sadece daha yüksek-daha hızlı-daha ileri hedefleri olan klasik makine mühendisliği üzerinde değil, aynı zamanda kaynakların korunması ve "Isı Termal Sistemleri Değerlendirmesi" kapsamında mükemmel, bireysel müşteri desteğidir.

Su- yaşamın kaynağı Autefa'nın yıllardır aktif olarak geliştirmekte olduğu su jetli prosesinin temelidir. Şirketin geniş ürün yelpazesi, tülbent oluşturma, su ile bağlama ve son olarak üretilen nonwoven kumaşların kurutulması için çığır açan teknolojiyi sunuyor.

Su Jetli Prosesi’nde Daha Yüksek Hız ve Verimlilik....

Autefa Enjeksiyon Kartı ve Çapraz Serici CL 4006 SL tarafından dünya çapında kanıtlanmış ve yaygın olarak kullanılan teknolojisi ile tülbent oluşturma, Autefa müşterilerine, özellikle son derece rekabetçi su jetli pazarında lider konumlarını korumaları veya genişletmeleri için büyük bir avantaj sağlamıştır. Bu, daha yüksek hızlar ve iyileştirilmiş hat verimliliği yoluyla artan üretkenlik ile garanti edilir.

Autefa Çözümleri Enjeksiyon kartı, çok yüksek üretim kapasitelerinde tülbent oluşturmaya olanak tanır. Enjeksiyon Kartı, hassas bir elyaf uygulama için mekanik ve aerodinamik ilkelerin bir kombinasyonunu kullanır. Bu, elyafa uygulanan mekanik gerilimi azaltır ve düşük elyaf hasarı ile maksimum kapasite sağlar. Buna ilişkin, WebMax tülbent profil kontrolü ve Kapalı Döngü sistemine sahip Çapraz Serici Topliner CL4006 SL, yüksek serme hızlarında en iyi homojenliği sağlar.

Aynı Zamanda Kaynak Koruma ve Enerji Tasarrufu ile mi?

Autefa ayrıca su jetli prosesinde enerji ve kaynak tasarrufuna da odaklanır. Su ile bağlama için V-Jet FUTURA ve kurutma için SQ-V Kare Tamburlu Kurutucunun benzersiz kombinasyonu ile su jetli prosesindeki enerji tüketimi %30'a kadar azaltılabilir. Nozul çıkışından tülbente kadar olan mesafeyi  kısaltan özel olarak geliştirilmiş V-Jet Enjektör, aynı zamanda müşterilerimizin mevcut üretim hatlarını modernize etmelerini ve böylece enerji ve kaynak tasarrufuna katkıda bulunmalarını sağlar.

Nasıl Yapıldığını Gösteriyoruz!

Autefa olarak uzun süredir sadece bir makine üreticisi olmanın yanında, ayrıca nonwoven kumaşlar endüstrisi için bir çözüm sağlayıcısıyız. Autefa, çeşitli süreç değerlendirmeleriyle müşteri sahasındaki üretim süreçlerini optimize eder. Uzmanlardan oluşan bir ekip, enerji verimliliği ve yine üretim kapasitesini artırma ve ürün kalitesini iyileştirme potansiyelleri hakkında yetkin tavsiyeler sağlayacaktır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.