Andritz, IDEA’da Yeniliklerini Tanıtacak

Uluslararası teknoloji grubu Andrtiz, komple nonwoven hatları ürün yelpazesini IDEA 2013’te sektör uzmanlarına anlatacak.

  15 Mart 2013 23:23 Cuma
Andritz, IDEA’da Yeniliklerini Tanıtacak

Andritz, Idea 2013 Konferansında nonwoven endüstrisine yeni bir ürün portföyünü tanıtacak. Firma, 22-25 Nisan 2013 tarihinde Miami Beach’te düzenenecek etkinlikte,  üç şirketi ile birlikte D salonu, 601 standında yer alacak. Andritz Asselin-Thibeau, Andritz Küsters ve Andrtiz Perforjet ile organizasyona katılım gösteren ANdrtiz, drylaid nonwoven hatları ve spunlace teknolojisine yönelik yeniliklerini firmaların bilgisine sunacak. Bunun yanında Andritz Küsters’de  wetlaid alanındaki çalışmalarını aktaracak.

Andritz Küsters wetlaid teknolojisinde önemli yenilikler sunarken, etkinlikte ayrıca spunlace alanındaki çalışmalarını da tanıtacak.  Jetlace su bağlama sistemi, excelle taraklama sistemi, drenaj ünitesi, hava kurutma sistemi ve çift taraflı işleme kalenderine sahip neXline spunlace hattı ile ANDRITZ, nonwoven üreticilerine tek kaynakla verimlilik ve düşük maliyet garantisi veriyor. ANDRITZ’in neXline hattı, bağlamadan-terbiyeye teknolojik yeniliklerin kombine edildiği en güvenilir ve birinci sınıf ekipman olarak endüstride yer alıyor. ANDRITZ’in üretim süreci çözümleri ikili ısılbağlama silindiri ile başlıyor ve dozlama, düşük add-on uygulaması, kurutma ve süreç kontrolünü içeriyor. Islak mendil gibi kullan at ürünler için en hızlı spunlace hatlarını sunan Andritz, bu uygulama da Isoweb TT ve JETlace Essential sistemlerinin kombinasyonunu kullanıyor. 2011 yılının dördüncü çeyreğinde başlatılan yeni süreçten sonra toplamda 14 Isoweb taraklama teknolojisi satan firma, 2013 Mart ayından sonra bu sistemin denemelerine başlayacak.

Ayrıca IDEA 2013’te firmanın odak noktasın da ProDyn teknolojisi de yer alacak. Bu teknoloji özellikle A50 iğne tezgahı serisi ile birleştiğinde, üreticiler için önemli bir avantaj sağlıyor. Taraklama endüstrisi için Andritz grubun sunduğu bir başka yenilik ise Excelle taraklama sistemi olarak tanımlanıyor. Bu teknolojinin tam bir pilot hattı ise Mayıs 2013 tarihinde ANDRITZ Asselin-Thibeau teknik merkezinde satışa sunulacak.

Yakın Plan Andritz

ABD’de yer alan şubesi ile yerel satış ve servis hizmetleri veren Andritz, ABD piyasasında yer alan önemli tedarikçiler arasında sayılıyor. Bir süre önce Almanya ve Fransa’daki teknik merkezlerinin birleştiren Andritz, yatırım ve AR-GE anlamında da yeni çalışmalara hazırlanıyor. Spunlace, needlepunch, wetlaid alanlarında müşteri taleplerine yönelik özel çözümler sunmaya hazırlanan firma, Andritz Küsters ve Perforjet’in entegre bir şekilde üretim yapmasını planlıyor.  Uluslararası teknoloji grubu olan Andrtiz, birçok sanayi dalında üretim gerçekleştiriyor.  Avusturya merkezli grubun dünya çapında toplamda 17.700 çalışanı bulunuyor. Grubun ayrıca tüm dünyada 180'den fazla şirketi, servis ve satış ekibi aktif olarak çalışıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.