Wool Lab Digital Platformu İlgi Gördü

The Woolmark Company, günümüzün ihtiyaçlarına yanıt olarak geliştirdiği, yepyeni bir çevrimiçi platform olan kumaş ve iplik tedarik kılavuzu The Wool Lab Digital'in ilk yayınını sundu.

  15 Temmuz 2021 08:59 Perşembe
Wool Lab Digital Platformu İlgi Gördü

The Wool Lab'in 10. yıl dönümü ile aynı zamana denk gelen, The Wool Lab Digital'in ilk yayını, dijital platformun yapısı ve işlevselliği ile yaşadığımız zamana uyarlanırken, The Wool Lab'ın özü aynı kalıyor; dünyanın dört bir yanından en yenilikçi ve kalite odaklı iplikçiler, örücüler ve dokumacılarla işbirliği içinde olunan, ticari olarak mevcut en iyi yün kumaşlar ve iplikler için rehber olma özelliğini sürdürüyor.

The Woolmark Company, küresel pandeminin dayattığı pazar değişikliklerine hızlı bir şekilde uyum sağlayarak The Wool Lab Digital aracılığıyla, tedarikçiler için dijital bir vitrin ve önde gelen bir kaynak olma hizmeti ile küresel tedarik zincirini desteklemeye devam ediyor.

Wool Lab Digital, web sitesinde herkes tarafından ücretsiz olarak erişilebilmektedir. Kullanıcılar sadece kayıt yaparak kılavuzu inceleyebiliyor ve ilgilendikleri yünlü kumaş ve iplikler arasından seçim yapabiliyorlar. Seçtikleri renk örneklerinin ayrıntılarının yanı sıra numune istemek için iletişime geçebilecekleri ilgili üreticilerin iletişim bilgilerini içeren bir e-posta da kullanıcılara gönderiliyor.

The Woolmark Company'nin Ürün İnovasyonu ve Eğitim Genel Müdürü Julie Davies, "The Wool Lab, yüne adanmış dünyanın tek küratörlü, yenilikçi organizasyonudur ve yünlü tekstil tedariki için rakipsiz ve küresel bir fırsat sunmaktadır" dedi.

The Wool Lab Digital, "The Wool Lab”i dijital alana genişleterek, tasarımcıların, alıcıların bilinen tedarikçilerle bağlantı kurmaya devam etmesini ve yeni küresel tedarikçiler keşfetmesini sağlamaya devam etmektedir.

Woolmark Company Hakkında:

The Woolmark Company, yün alanında küresel bir otoritedir. Uluslararası tekstil ve moda endüstrisini kapsayan geniş çaplı ilişki iletişim ağımız vasıtasıyla, lüks giyimde birincil içerik ve en yüksek kalitede doğal elyaf olarak Avustralya yününe dikkat çekiyoruz.

The Woolmark Company logosu dünyada en çok tanınan ve itibar gören markalardandır. Bu markalar, üretimden bitmiş ürüne kadar yenilikçi ve mükemmelliğin öncülüğünü temsil etmekte ve en yüksek kalite garantisi sunmaktadır. The Woolmark Company, araştırma, geliştirme ve pazarlamanın yanı sıra dünya çapında Avustralya yününün tedarik zincirine yatırım yapan 60.000’den fazla yün hayvanı yetiştiricisine ait, kâr amacı gütmeyen bir şirkettir ve Australian Wool Innovation’ın yan kuruluşudur.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.