Trützschler Group SE Yönetim Kurulunu Genişletiyor

Trützschler Group SE, Dr. Ulrich Schwenken ve Heinrich Krull'u Yönetim Kurulu'na atadı.

  17 Kasım 2022 08:39 Perşembe
Trützschler Group SE Yönetim Kurulunu Genişletiyor

Dr. Schwenken Geliştirme, Dijitalleşme, BT ve Kurumsal İletişimden sorumlu olacak. Mühendislik alanında uzmanlaşmış bir doktora mezunu olarak otomotiv ve mekanik uygulamalarında uzun yıllara varan deneyime sahiptir. 2008'den beri Porsche AG ve Volkswagen AG gibi şirketlerde Servis, Satış ve Geliştirme alanlarında çeşitli kademelerde yönetim pozisyonlarında görev aldı ve sorumluluk alanı dijital dönüşüm gibiçok çeşitli temel dalları kapsıyor. Son olarak Dr. Schwenken, Leistritz AG'de CSO, CTO ve CDO olarak görev aldı ve yenilikçi büyüme alanlarına yönelik stratejik odaklanmadan sorumluydu.

''Bay Krull, Eylül 2020'de Trützschler Group SE'ye katıldı. COO olarak Üretim, Satın Alma ve Lojistik, Kalite Güvence ve Tedarik Zinciri alanlarından sorumlu olacaktır.'' Dr. Dirk Burger, 2022'nin sonu itibari ile takvime alınan emeklilik dönemine kadar Dr. Schwenken'in Eş-CEO'su olarak görev yapacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.