Saurer Nakış İşletmesini Lässer'e Devrediyor

Saurer AG'nin nakış işletme ünitesi, Diepoldsau, St Gallen, İsviçre merkezli mekik nakış makinesi üreticisi Lässer Holding AG tarafından devralındı. İşletmelerin devri Mayıs 2022'nin sonuna kadar tamamlanacak.

  18 Mayıs 2022 08:55 Çarşamba
Saurer Nakış İşletmesini Lässer'e Devrediyor

Bu adım, mekik nakış makineleri üretiminde iki pazar liderinin birleşmesini temsil ediyor. Lässer bir aile şirketidir ve 1954 yılında kurulmuştur. Saurer ilk mekik nakış makinesini 1878 gibi erken bir tarihte geliştirmiştir.Bu varlık satışına ilişkin, nakış işletmesine tahsis edilen tüm varlıklar ve sözleşmeler Lässer Holding AG'ye devredilecek.

Saurer Intelligent Technology AG'den Anton Kehl, "Yeni birleşik bilgi birikimiyle Lässer'in endüstriyi sürdürülebilir başarıya götüreceğinden eminiz. Bu önlemle hem müşterilerimiz hem de çalışanlarımız için en iyi çözümü bulduğumuza inanıyoruz" dedi ve ekledi, "Bu karar bizim için kolay olmasa da, bu yeni kurulumda mekik nakış pazarının geleceği konusunda iyimseriz."

Lässer'in genel merkezi ve üretim tesisi Diepoldsau'da ve Türkiye, Hindistan ve Tayland da dâhil olmak üzere dünya çapında 12 tesisi bulunmaktadır. Lässer Holding AG'nin ortak sahibi ve yönetim kurulu başkanı Franz Lässer, "Gururlu bir İsviçre şirketi olarak, sektörde tanınmış başka bir isimle güçlerimizi birleştirmemiz akılcıydı. Bu adımla, iki yüzyılı aşkın bilgi birikimini bir araya getiriyor ve yenilikçi gelişmelerle dünya çapındaki müşterilerimize ilham vermeye devam etmeyi dört gözle bekliyoruz" dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.