Şanlıurfa Zümrüt Tekstil Satışa Çıkartıldı

Uzunca bir süredir Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından Kayyum aracılığı ile yönetilen Zümrüt Tekstil 267 Milyon TL bedelle satışa çıkartıldı.

  06 Şubat 2023 09:03 Pazartesi
Şanlıurfa Zümrüt Tekstil Satışa Çıkartıldı

2000 yılında Şanlıurfa’da open-end tesisi olarak kurulan fabrika daha sonra örme yatırımı yapmış akabinde ise Bonisa boyahanesini kurarak boya ve apreyi de bünyesine dahil edip entegre bir tesis olarak faaliyetlerini yürütmekteydi. 15 Temmuz sonrasında kayyum atanan fabrika için Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) Resmi Gazete'de yer alan satış ilanına göre, Zümrüt Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine ait mal, hak ve varlıklar ile sözleşmelerden oluşturulan "Şanlıurfa Zümrüt Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü"nün satışına karar verildi.

Muhammen bedeli 267 milyon 650 bin lira olarak belirlenen Zümrüt Tekstil işletmeleri, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle ihaleye çıkarılacak. İhale, 1 Şubat 2023 saat 14.00'te TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.