Rudolf 100 Yaşında ve Yenilikçi Tarzını Kuşandı

Küresel Tekstil Endüstrisi için Sorumlu Uzman Kimyasallar, Sürdürülebilir Çözümler ve Hizmetlerin Küresel Sağlayıcısı Rudolf, yeni bir Kurumsal Marka Kimliğiyle yepyeni bir döneme geçişini kutluyor.

  25 Ekim 2022 08:45 Salı
Rudolf 100 Yaşında ve Yenilikçi Tarzını Kuşandı

Kuruluşundan bugüne, bakir ormanları, temiz havası ve kültür zenginliği ile tanınan Alman bölgesi Bavyera, bir tutam yaratıcılık ile teknik ve bilimsel zekanın beşiği olmuştur. Fizik alanında ilk Nobel ödüllü için Wilhelm Conrad Röntgen evini Münih, Bavyera'da inşa etti. Levi Strauss & Co'yu kuran Alman-Amerikalı işadamı Levi Strauss, Bavyera'nın Buttenheim kasabasından geldi. Dolayısıyla, kendini kimyasal araştırmalara ve teknolojinin keşfine derinden adamış bir şirket olan RUDOLF GmbH'nin-çoğunlukla tekstil için-genellikle Tabiat Ana'nın çalışmalarından ödünç alınan, Bavyera'daki küçük bir kasaba olan Geretsried'de yuvasını edinmesi neredeyse kaçınılmaz görünüyor.

70'lerden beri Genel Müdür olarak görev yapan ve Grubun uluslararası genişlemesinin ana itici gücü olan 3’üncü nesil şirket sahibi Wolfgang Schumann, "Eng. Reinhold Rudolf, Rudolf & Co.'nun faaliyetlerine 1 Ocak 1922 itibari ile başlıyor" dedi ve ekledi, "Büyükbabam Ernst Schumann, Ocak 1925'te şirkette hisse satın aldı ve fabrikanın stratejik oryantasyonunda merkezi bir rol oynuyor. Ardından, İkinci Dünya Savaşı'nın yarattığı kargaşada, şirketin kurucusu Reinhold Rudolf ile temas koptu ve izlediği rota tamamen belirginsizleşti."

Rudolf 100 Yaşında

1922'den beri RUDOLF, sürekli ilerlemeyi sağlamak ve medeniyetimizin mevcut ve gelecekteki bazı sorunlarını çözmek için gerekli olan aynı yenilikçi enerjiyle tekstil, inşaat ve diğer endüstrileri besliyor. Daha sürdürülebilir bir yaşam için pozitif değişimin temsilcisi.

RUDOLF'un şu anki MD'si Dr. Wolfgang Anton Schumann, “100 yaşına girmek çok önemli bir aşama” dedi ve ekledi, “Ancak; bu bir finiş çizgisi değil, hatta tamamen yeni bir dönemin başlangıcıdır. Hızı değiştirdikçe, çok önemli bir sinyal gönderiyor ve bizim için en değerli, yakın ve anlamlı olanı dönüştürüyoruz. Özümüzü yeniden tanımlıyoruz: kurumsal markamız.”

RUDOLF'un ürünlerinin kökeni her zaman bilime ve deneyime dayanırken, RUDOLF'un markası her zaman güven, güvenilirlik ve kapsayıcılığın bir kutlaması olmuştur. Yeni marka kimliği, doğrudan tarihi ve kutlu şirketin miras markasından alınmıştır ve aynının çok modern bir yorumudur. Küresel bir zeka uzmanlığıyla ikinci yüzüncü yılına gururla adım atan çok çağdaş bir organizasyon için çok çağdaş bir marka kimliği.

Dr. Wolfgang Anton Schumann şunları ekledi, “Geleceğe fırlatma rampası olarak kullanma fikriyle miras markamızdan ilham aldık. Çünkü gelecek eskisi gibi olmayacak.”

Rudolf Hakkında

Merkezi Geretsried, Bavyera'da bulunan RUDOLF GmbH, 1922 yılında Kuzey Bohemya'da Reinhold Rudolf tarafından kurulmuştur. Şirket, yenilikçi ve yüksek kaliteli tekstil yardımcıları, tekstil bakımı ve yapı kimyasalları için çözümler konusunda uzmandır.

Dünya çapında 45 ülkede 1.800 çalışan, lojistik ve teknik hizmetler sağlamaktadır.

Geriye dönük entegrasyon, bilimsel bilgi birikimi, gelişim bilgi birikimi, pazar bakış açılarının birleşimi ve kapsamlı uygulama uzmanlığından geçen yetkinliği RUDOLF GmbH'yi tekstil terbiye endüstrisindeki müşterileri, ortak üreticiler ve birçok endüstri için deneyimli ve yetkin bir partner yapar.

RUDOLF, OEKO-TEX® ve GOTS standartlarına uyumlu ürünler sunar, ZDHC'ye bağlılığını belgelemiştir ve bir bluesign® sistem partneridir. RUDOLF, Transformer Foundation'ın kurucu üyesidir ve çevre, güvenlik ve sağlık alanlarında sorumlu eylem anlamına gelen Responsible Care girişiminin felsefesiyle yaşar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.