Rieter, Türkiye'de, Kahramanmaraş'ta Servis Kapasitesini Genişletiyor

Rieter, sunduğu servis yelpazesini genişletmek ve Türkiye'deki pazar konumunu güçlendirmek amacıyla Kahramanmaraş servis istasyonunu daha büyük bir yere taşıyor.

  16 Kasım 2022 08:32 Çarşamba
Rieter, Türkiye'de, Kahramanmaraş'ta Servis Kapasitesini Genişletiyor

Kapsamlı portföy, dişli ünitelerin revizyonu, servomotor ayarlamaları ve emiş tamburları dâhil olmak üzere hem mekanik hem de elektronik servisleri içermektedir. İstasyon, ayrıca önleyici bakım hizmeti ve iplikhane optimizasyonu konusunda öneri de sunacaktır. Sunulan servis, otomatik bobin makinası Autoconer X6 da dâhil olmak üzere tüm Rieter ürün portföyünü kapsamaktadır. Buna ek olarak, çok iyi eğitimli ve deneyimli uzmanlar, müşterilerin hızlı değişen tekstil pazarlarındaki fırsatları daha iyi yakalayabilmeleri için Rieter teknolojisinin tüm potansiyelini ortaya çıkarmalarına yardımcı olacaktır.

Kahramanmaraş Servis İstasyonunun öne çıkan özellikleri arasında tam otomatik open-end iplik makinası R 70 ve bobin makinası Autoconer X6’nın kurulumu da bulunmaktadır. 2.000 m2'lik servis alanının dörtte üçü, bölgenin en büyük test iplik eğirme tesislerinden birine sahip olacak fonksiyonel faaliyetler için ayrılmıştır. Müşteriler, burada iplik karşılaştırma testleri yapabilir, farklı teknoloji parçalarının etkisini analiz edebilir ve böylece makina kurulumlarını optimize edebilir. Derinlemesine iplik denemeleri ve Rieter tekstil teknolojisi uzmanlığına erişim, müşterilerin, tekstil markalarının geri dönüşüm uygulamaları gibi performans, kalite ve sürdürülebilirlik konusundaki dinamik taleplerini daha etkili bir şekilde karşılamalarını sağlayacaktır.

Kahramanmaraş Servis İstasyonu, stratejik olarak bölgenin tekstil endüstrisinin kalbinde bulunmaktadır ve Rieter'in kurulu tesislerinin büyük bir kısmı yaklaşık 200 kilometrelik bir yarıçap içinde yer almaktadır. Türkiye, şu anda küresel ihracatta beşinci sırada olan ve daha fazla büyüme kapasitesine sahip bir tekstil merkezidir. Ülke endüstrisi, özellikle Avrupa'dan gelen sürdürülebilir tekstil ürünlerine yönelik artan talebin karşılanmasına yardımcı olmak için yeşil bir eylem planı da uygulamaktadır.

Rico Randegger, Satış Sonrası İş Grubu Başkanı: “Müşteri odaklılık bizim için önceliklidir ve Kahramanmaraş Servis İstasyonunun açılması önemli bir dönüm noktasıdır. Büyüme fırsatlarını daha hızlı ve etkin bir şekilde yakalamalarına yardımcı olabilmek için müşterilerimize daha da yakınlaşıyoruz."

Rieter Türkiye Genel Müdürü Ali Özsamsun şunları söylemektedir: “Başarının yegâne ölçüsü müşterilerimizin rekabet gücüdür. Rieter teknolojisinin tüm potansiyelini ortaya çıkarabilmeleri ve pazarda kazanabilmeleri için ürünlerinin ve sistemlerinin kullanım ömürleri boyunca müşterilerimizi destekliyoruz."

Rieter Hakkında

Rieter, kısa elyaf iplik üretiminde kullanılan tekstil makinaları ve bileşenleri için dünya pazarında lider tedarikçi konumundadır. Winterthur'da (İsviçre) kurulu şirket, doğal, sentetik elyaf ve bunların karışımlarını ipliğe dönüştürmek için kullanılan sistemleri, makinaları ve teknoloji komponentlerini geliştirmekte ve üretmektedir. Rieter, hem iplik eğirme hazırlık işlemlerinin hem de şu anda piyasada mevcut dört iplik eğirme işleminin dünyadaki tek tedarikçisi konumundadır. Ayrıca Rieter, hassas sarım makinaları alanında da liderdir. On ülkede 18 üretim tesisi olan şirket, yaklaşık %16,5'i İsviçre'de yerleşik olmak üzere, 5.480 kişilik küresel iş gücünü istihdam etmektedir. Rieter, SIX İsviçre Borsası'nda RIEN kısaltma adı ile kayıtlıdır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.