Pandemi’de Oerlikon Group Siparişleri %34,6 Arttı

Grup siparişleri küresel olarak% 34.6 artarak 643 milyon CHF'ye ulaştı. Grup satışları% 7,2 artarak 568 milyon İsviçre Frangına ulaştı.

  27 Mayıs 2021 09:02 Perşembe
Pandemi’de Oerlikon Group Siparişleri %34,6 Arttı

Oerlikon’un Nisan 2021'de duyurulduğu üzere INglass'ı satın alma anlaşması, daha önce Manmade Fibers olarak adlandırılan Polymer Processing Solutions için stratejik bir adımı işaret ediyor. Bu hamle, Bölümün kendisini yeniden konumlandırma ve polimer işleme pazarında güçlü bir yer edinme büyüme stratejisiyle uyumlu.

Sürdürülebilir, hafif ve dayanıklı çözümlere yönelik artan talep, otomotiv, inşaat ve ambalaj gibi sektörlerde polimerlerin kullanımını artırıyor. Örneğin, elektrikli ve hibrit araçlar dahil olmak üzere yeni araçlarda ağırlık azaltmak, enerji tüketimini azaltmak için çok önemlidir. Bu stratejik satın alma, Bölümün yeni büyüme alanlarına doğru daha da çeşitlendikçe polimer işleme yeteneklerini ve ürünlerini büyütmeye yönelik organik inisiyatiflerini hızlandıracak ve geliştirecektir.

INglass, HRSflow markası altında hot runner sistemlerinde pazar lideridir. Bu sistemler, etkili ve enerji tasarrufu sağlayan plastik enjeksiyon kalıp için kullanılır. INglass 2020'de yaklaşık 135 milyon CHF satışa ve yaklaşık 1000 çalışandan oluşan küresel bir işgücüne sahipti. Standart birleşme denetim kontrolleri safhasında, satın almanın 2021'in ikinci çeyreğinde tamamlanması bekleniyor. Tamamlandığında, INglass, mevcut polimer akış kontrol işiyle, yeni İş Birimi Akış Kontrol Çözümlerine entegre edilecek ve Bölüm için büyüme hacminin dayandığı sütunlardan biri olacak.

Oerlikon hakkında

Oerlikon (SIX: OERL), yüzey mühendisliği, polimer işleme ve eklemeli üretim için küresel bir inovasyon merkezidir. Grubun çözümleri ve kapsamlı hizmetleri, gelişmiş malzemeleriyle birlikte, anahtar endüstrilerdeki müşterilerinin ürünlerinin ve üretim süreçlerinin performansını, işlevini, tasarımını ve sürdürülebilirliğini iyileştirir ve en üst düzeye çıkarır. On yıllardır öncü teknoloji, Oerlikon'un icat ettiği ve yaptığı her şey, müşterilerinin hedeflerini destekleme ve sürdürülebilir bir dünya geliştirme tutkusu tarafından yönlendiriliyor. Merkezi İsviçre'nin Pfäffikon şehrinde bulunan Grup, işini Yüzey Çözümleri ve Polimer İşleme Çözümleri olmak üzere iki Bölümde yürütmektedir. 37 ülkede 179 lokasyonda 10 600'den fazla çalışanı olan küresel ayak izine sahiptir ve 2020'de 2,3 milyar İsviçre Frangı satış gerçekleştirmiştir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.