Özdilek, Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi Arasında Yer Aldı

Özdilek Alışveriş Merkezleri & Tekstil Sanayi AŞ ve Özdilek Ev Tekstil Sanayi & Ticaret AŞ, Fortune 500 Listesinde bir kez daha Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer aldı.

  30 Ağustos 2022 08:34 Salı
Özdilek, Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi Arasında Yer Aldı

Bu sene 15’incisi gerçekleştirilen ve 2021 yılı tabloları baz alınarak hazırlanan Fortune 500 Türkiye Listesi’ne göre Türkiye’nin en büyük firmaları belli oldu. Criff Türkiye ile birlikte hazırlanan hem iş dünyası hem de akademik dünyada referans olarak kabul edilen Fortune 500 Listesi’nde Özdilek Holding, Türkiye’nin 500 firması arasında her sene olduğu gibi bu sene de yer aldı.

''Farkımız Kurum Kültürümüz''

Türkiye’nin en başarılı 500 firması arasında faaliyetlerini sürdürmenin gururunu yaşayan Özdilek, 2022 yılı için belirlediği “Farkımız Kurum Kültürümüz” mottosuyla başarılı bir geleceğin kapılarını aralayacak olan en önemli anahtarlardan birinin kurum kültürü olduğuna inanıyor. Bu doğrultuda ise yenilikçi bakış açısı, müşteri ve kalite odaklı şirket kültürüyle hem kurum içinde hem de kurum dışında değer yaratmaya ve bu değerleri yaşatmaya devam ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.