Özdilek, Dünya Havlu Günü’nü Kutladı

Türkiye’nin en büyük havlu üreticisi konumunda bulunan Özdilek Ev Tekstili, 25 Mayıs Dünya Havlu Günü’nü kutladı.

  22 Temmuz 2022 08:40 Cuma
Özdilek, Dünya Havlu Günü’nü Kutladı

Yaşam alanlarının olmazsa olmaz ürünlerinden biri olan havlu, Özdilek Ev Tekstili’nin her biri ilmek ilmek dokunan ve yüzde yüz pamuklu olarak hazırladığı çeşitleriyle yarım asırdır yurt içinde ve yurt dışında kullanıcıların evine misafir oluyor.

Havlunun Türk Kültüründe de Yeri Ayrı

Osmanlı’da hamam kültüründen gelen, düğünlerde arabalara aksesuar olarak takılan, çeyiz alışverişlerinin olmazsa olmazı olan ve ev kullanımı dışında yaz sezonunda plaj modasını da belirleyen havlu ve bornozların Türk kültüründe de yeri ayrı. Eve misafir geldiğinde de yeni ve temiz bir havlu sunmak geleneklerimiz arasında yer alıyor.

Modası Her Sezon Değişiyor

Özdilek Ev Tekstili, Havlu üretim süreçlerinin tamamında da insan sağlığı, doğa ve çevreye saygı ön planda tutan sosyal uygunluk sertifikalarına da sahip bulunuyor. Disney lisanslı ev tekstili ürünlerini de satışa sunan Özdilek’te; Cars, Frozen, Spiderman, Minnie – Mickey Mouse, Alaaddin, Avengers, Princess, Iron Man ve Hulk karakterlerinin lisanslı ürünleri satışta yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.